|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי כמה תיאוריות..אחת שאחרי אימון אנארובי זה טוב לעשות אירובי כי הגוף "ישתדל" להפיק אנרגיה מפחמימות ושומן, ופחות מהשרירים. אבל לאחרונה אמרו לי שאימון אירובי אחרי אנארובי שורף דברים שהגוף צריך וצריך כמה שיותר להפריד בין אימון אירובי לאנארובי. מה עושים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עושים אירובי אחרי אנאירובי
כי אם תעשה ההפך באנארובי כבר לא ישאר לך כוח כמו שצריך ולא יקרה כלום לגוף אלא אם כן אתה רץ מעל 50-60 דקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() The absolute best time to get the best results for fat burning-is first thing in the morning on an empty stomach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
you could drink some BCAA'S during your cardio session. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מצטער כל מה שכתבו לך פה לא נכון.
ריצה על בטן ריקה תוביל לניוד שומן טוב יותר מהמאגרים כך שהגוף יפרק פחות פחמימות וחלבון לאנרגיה, כך שמבחינת שימור שריר, היא יכולה להיות עדיפה במצבים מסוימים. אירובי גורם לסיבי השריר להפעיל מערכות שגורמות לחסיכה באנרגיה ועצירת הבנייה. לא רק זה, לטווח הרחוק מאמינים שהוא גורם לסיבי השריר לשאוף להגיע לגודל אידאלי שבו הכי קל לפנות פסולת ולהכניס מזון מאתרי הכיווץ לדם. זאת הסיבה שעדיף לא לעשות אירובי אחרי אנאירובי(עדיף לפני) ובכלל עדיף להפריד כמה שיותר בין שני האימונים (וגם לא להגזים יותר מידי עם האינטנסיביות והמשך של האירובי אם אתה רוצה לגדול בצורה אידאלית)
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)