|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש כאן.
במהלך השנים בחיי הייתי הולך לחדר כושר והיה לי גוף באמת יפה, לאחר שנתיים שאני כבר לא מתאמן השמנתי יחסית ואני מעוניין לחזור, נכון להיום אני בדיאטה,לא אוכל לחם וכאלה אלה כל הדברים שמרזים כמו סלט וכאלה. הייתי שמח לקבל תפריט תזונה לדיאטה אני שוקל 72.5 ומעוניין להוריד לפחות 3 קילו. נכון להיום אני אוכל,מעדן גרנולה% 1.5+בננה בבוקר,בצהריים-סלט גדול+טונה במים+2 פרוסות לחם קל חיטה מלאה+חצי קוטג' 3אחוז,אחה"צ-קרונפלקס רגיל עם חלב,ערב-אורז+שניצל נקי בלי שמן. רצוי לציין שאני מאוד אוהב לאכול ואין לי בעיות אכילה,יש לי אפשרות באימונים לאכול אפילו 5 ארוחות ביום,בגדול זה מה שאני אוכל כבר ביום השני שלי וזה הרבה פחות קלוריות מיום רגיל שהייתי אוכל, כמובן אני מקווה שהתפריט טוב ולא ישמין אותי מה אתם חושבים? הבעיה הכי רצינית שלי שייש לי כרס כזאת ואני מתכוון דחוף להוריד אותה תעזרו לי בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
קודם כל אין דבר כזה אוכל שמרזה, גם לא סלט וכאלה כמו שציינת, חשוב שתבין את זה. דבר שני כל מה שרשמת לגביי מה אתה אוכל לא רלוונטי, מה שכן רלוונטי זה כמה קלוריות אתה אוכל בסופו של יום, וכמה פ,ח,ש. על מנת לקבל תפריט תזונה כמו שצריך שיהיה מיועד לך באופן אישי ולמטרותייך, אתה מוזמן לפנות לשירות של ישראלבודי והם יעזרו לך בכל מה שתצטרך, כאן בפורום תוכל לצבור מידע רב סביב כל הנושא של פיתוח גוף, תזונה ואימונים. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |