|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() פסח שמח לכולם.
אמממ נגמר לי המנוי בתחילת החודש -והורים קמצנים וקיצר אין כסף למנוי חדש אני מתחיל לנסות להרוויח עד לתחילת חודש הבא עד אז התוכנית שלי תהיה כזאת AB לא מסודר על שרירים בשבוע . בעיקרון זה יוצא במקרה אימון A תרגילים מורכבים (יחסית XD) ואימון B תרגילים לא מורכבים. קיצר לאימון A: מתח רחב :4X12 מתח צר: 2X10 מתח איגרוף 4X כשל (זה מתח בנות שכל התנועה היא על המצב האקצנטרי מדובר ברבע תנועה מהירה בעלייה וירידה איטית מאוד ![]() שכיבות סמיכה - 3X15 בנץ פרס על מתח נמוך 4X12 (התנועה היא כמו של מקבילים רק שמשתמשים במוט של המתח ופשוט עושים עליות ) שיכבות סמיכה בשיפוע 3X12 (R רגליים על כיסא) B: מילטרי פרס בעמידת ידיים 6X3 מילטרי פרס משקולות 3X15 כפיפות מרפקים משקולות 3X15 פשיטת מפרקים במשקולת 3X15 סקוואים עם משקולות יד ![]() סקוואטים עם הישענות על קיר 3X12 בטן 3X15 אמממ זהו אני יודע שזה תוכנית של מפגרים אבל זה הדבר היחיד שאני יכול לעשות עם: מתח,קיר ,ומשקולות של 15 קילו בלבד =/ בקרוב אני יוסיף FLAG מי שלא יודע זה התרגיל הזה http://www.youtube.com/watch?v=M28fQxVzQ1o מה אומרים? ![]()
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() את האמת היא נראית לי די בסדר, בקשר לבנץ' על מתח אני מנסה לדמיין את זה ולא עולה לי כלום בראש עם יש לך סירטון תעלה, כשאתה עושה flag תצלם איזה פעם אחת ותעלה זה נראה תרגיל קשה.
שאתה עושה סקוואט תיקח תיק גדול וחזק ותוסיף מלא ספרים ודברים כבדים ותנסה לדחוף כמה בקבוקי מים קטנים אני מתאמן בבית וזה מה שאני עושה המשקל של התיק מגיע ל17 ק"ג בהצלחה בנסיון להרוויח כסף!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Xdd תודה
רעיון נחמד עם הסקוואט הבעיה שכל התיקים שלי בבית על סף להיקרע xdd חחח בצחוק (שלא יצא לי פה של עני) בנץ על מתח זה תרגיל דווקא מאוד נחמד אני אשכרה מגיע לפאמפים מהאימונים האלה אולי אני לא צריך מכון כושר??!! וflag זה אחד התרגילים הקשים ביותר אני מצליח למצוא איזון פעם ב-5 נסיונות ואני מצליח לאיזה 5 שניות... אני מרגיש שהלאטסימוס והכפתיים נקרעות מרוב מאמץ :d ד"א מישהו מכיר מקום עבודה באיזור הקריות משהו לגיל 15? אם כן תגידו לי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
![]() |
#5 |
חבר פעיל