|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1.איזה תרגיל חזה עדיף לעשות:
לחיצת חזה עם משקולות יד בשכיבה (Bench press) או קרוב אופקי - פלייס כנגד משקולות - הרמת ידיים מהצדדים בשכיבה (Flys) במה הם שונים אחד מהשני (מבחינת פיתוח השריר?) 2. כל אחד מהם אפשר לעשות בלי שיפוע, שיפוע חיובי, שיפוע שלילי.. אז כדאי באימון אחד לעשות גם רגיל גם שיפוע חיובי וגם שלילי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תוכנית אתה עובד?
עדיף לעשות דחיקה במוט אם יש לך אתה תוכל להרים יותר משקל אבל אם אין לך אז עדיף דחיקה עם משקולות בודדות פלייס עובד בעיקר על הכנפיים ובנץ על כל החזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כמו כן , ישנם הבדלים נוספים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לגוון אתה מתכוון אימון כך ואימון אחרת, או חודש כך וחודש אחרת?
בגלל שאני מתאמן בבית אז אין לי הרבה תרגילים לחזה שאני יכול לחשוב עליהם.. יש את 2 אלה ושכיבות שמיכה. אז נגיד באימון אם אני יעשה שכיבות שמיכה, bench press עליון ותחתון כשכל תרגיל אני יעשה 3 סטים, זה נשמע בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() אתה יכול לעשות באימון בנץ', בנץ' (תחתון או עליון כל אימון לגוון) ופלייס
איזה תוכנית אתה עובד??? אתה יכול לעשות גם מקבילים עם יש לך 2 כיסאות שיש להם מן ידיות בצדדים להניח את הידיים אתה יכול לשים את 2 הכיסאות במרחק סביר לשים משקולות או משהו כבד אחר על הכיסאות ולעשות מקבילים ולהטות את הגוף קדימה ככה החזה יעבוד יותר, ככה אני עושה (מתאמן בבית)
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין אין לי תוכנית, יותר משהו אקראי שהמצאתי לעצמי..
שאלתי פה לגבי תוכנית אימונים לבית אבל אין תגובות. בכל מקרה נראה לי שעדיף לעשות משהו מלא לעשות כלום.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פלייס עם מוט זה הכי טוב
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |