![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז ככה אני בן 17 עוד מאט ולא מזמן נפצעתי בגב ועשיתי צילום רנטגן.
התשובה הייתה שיש לי צלע שבורה ואני מפקפק בזה כי אני יכול לנשום רגיל וללכת אבל הכעבים מציקים לי אני מסוגל לסבול אותם אבל זה פשוט מפריע נפצעתי לפניי כ 4 ימים ביום וכבר זה כועב הרבה פחות בעיקרון זה אמור חודשים לכעוב לי ו גם קשה לי להאמין כי הצלע שכועבת לי היא בצד ימין וכתוב ברנטגן שמאל חוץ מזה עם זה נכון וזה לא שבר רציני. כי אני מרגיש שגם עם זה שבר אז הוא לא רציני מה לעשות מתי אני יכול לחזור להתאמן אני בדיוק החלתתי לתת את עצמי לאימונים ונידפקתי האם יכול להיות לי נזק בלתי הפיך? או שזה יפריע לי ? בבקשה מישהו שמבין שיענה לי זה מאד מלחיץ אותי כל הקטע הזה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמעת על המושגים "פסיקים" ו"נקודות" ?. X_________________x"
בכל מקרה,די ברור שאתה משלה את עצמך שאתה בריא,זה לא טוב,אם אמרו לך שיש פציעה אז תחכה קצת,אני סובל פציעה חודשיים וחצי ותאמין לי שאני סובל הרבה,חכה קצת ותראה לאן זה מתקדם. אל תתאמן ביינתים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כניראה שאני לא השלתי את עצמי כי עברו שבועיים וזה כבר לא רלוונטי כל כך אין לי כבר שום כעבים בפלא זה עבר מאד מהר.
רק עם אני ממש יתאמץ אני ירגיש את זה וגם זה כבר לא הרגשה של כעב.. מחר יש לי פגישה עם אותופד אבל זה רק בשביל להיות בטוח, בכל מקרה עוד שבוע ככה אני מחדש מנוי בחדר כושר ומתחיל מאסה רצינית. אני די רגוע לגביי זה אני כבר שבוע בבית מתאמן וזה לא ממש מפריע לי. אפשר לנעול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: משקל שיא 73
עוסק ב:: A
חדר כושר: A
|
![]() אם חזרת כבר אזי אדרבא, אל תעשה פולאובר בעומסים גדולים (שרירים בין צלעיים עובדים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
מומלץ לפעול על פי המלצת רופא מטפל- לרבות לגבי זמן מנוחה. נסה טיפול תומך במקביל (ע"ע מאמר שכתבתי). רפואה שלמה.
![]() |