|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני כרגע במאזן קלורי שלילי ורציתי חוות דעת על התפריט שלי (אגב אני משתמש בו איזה חצי שנה בערך) 07:00-תה+2 פרוסות לחם קל עם גבינה 3% שומן. 10:00-שתי פרוסות לחם קל עם גבינה 3% שומן +ירק/פרי. או יוגורט במקום הסנדוויץ' 12:30-חזה עוף +ירקות (זה מה שאני אוכל בעיקרון). [עכשיו זו דיי בעיה בשבילי הארוחה הזאת כי אני אוכל בחדר אוכל של הבית ספר ושם לפעמים זה ג'אנק פוד וכד'..אז אם יש למשל עוף ואורז דוגמה אני אוכל מנה אחת או שניצל.. אבל בעיקרון אני אוכל חזה עוף עם ירקות] 14:00- פרי/ירק +הרבה מים. ישן צהריים.. 18:00- פרי/ירק/חטיף אנרגיה (לפעמים אני קם מוקדם יותר אז אני אוכל). בשבע וחצי ככה אני יוצא להליכה מהירה ->ריצה. 20:30-טונה במים עם ירקות. יוצא בערך 1200-1500 פחות או יותר קלוריות..בדקתי מזמן אז אני לא בטוח ופה זה נגמר. ד"א הורדתי בערך 16 ק"ג פחות או יותר עם התפריט הזה. למרות שהייתה תקופה שלא התאמנתי (אירובי).. אבל שמרתי על המשקל ועל התזונה חזרתי להתאמן (אירובי-הליכה/ריצה) באופן סדיר אני מקווה. עוד משהו שאני רוצה לשאול,מה כדאי לאכול בפסח? אני מתכוון לאכול כולה 2 מצות בחג ראשון ובחג שני (בליל סדר) הקרבה מטורפת עבורי. אז מה כדאי לאכול כתחליף ללחם קל? נערך לאחרונה על ידי LastStand, 30-03-09 בשעה 23:41. |
![]() |
![]() |