|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש לי חדר כושר קטן מאוד, ומאמנים מפגרים מאוד
נורא קשה בו לעשות תרגילים מורכבים, אבל אני מנסה לפני כשבוע וחצי התחלתי להכניס מילטרי , בנט אובר וסקווט וממש קשה לי לבצע את התרגילים כי אין לי הדרכה ואני לא יודע אם אני עושה נכון חוץ מיזה, אני ממש מרגיש שהגב נידפקקק .. ממש אבל בעיקר בבנט אובר אני יכול לעשות הרבה משקל בבנט אובר אבל מה שעוצר אותי זה כאב ממש מעצבן בגב התחתון .. כנ"ל במיליטרי אבל פחות יש עצות מה לעשות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יתכן שהזוקפים שלך מאוד חלשים ביחס לגב העליון ולא יכולים להתמודד עם המשקל
תחשוב על זה כבניין 100 מ"ר שעומד על בסיס 50 מ"ר מה היחס בין משקלי הדדליפט והחתירה שלך? אם זה בעיה אחרת אפשר להחליף חתירה במוט לחתירה בדאמבל ולחיצה בעמדיה ללחיצה בישיבה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ושתיהם דופקים לי את הגב איך לחזק את הזוקפים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזה לחיצה בעמידה או ישיבה זה מיליטרי ?
ואם באמת מחליפים את זה לישיבה זה פחות טוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
ישיבה ועמידה לצורכי פיתוח גוף זה אותו דבר בעמידה זה יותר טוב לכוח פונקציונלי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כמה זמן לחזק את הזוקפי גב לפני שאני ינסה שוב בנט אובר ?.. וד"א בנט אובר לא מפעיל לחץ על העמוד שדרה אלא על הזוקפי גב .. אז זה לא יכול לגרום נזק עתידי נכון ?
אפשר אולי סרטון הדרכה של זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט, אל תקשיב למאמנים המפגרים שלך בחדר כושר שדואגים לך ורוצים בטובתך, ותמשיך להקשיב לתותחים שרושמים כאן בפורום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() נכון עדיף לו להקשיב לאידיוט כמוך...
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() זה לא כולל אותך אחרת לא הייתי שואל איזה 1000 שאלות כל אימון
יוצאים מקרים שאני שואל את אותה שאלה יותר ממאמן אחד ואני מקבל תשובות מנוגדות אחת לשנייה נערך לאחרונה על ידי masterpeaice, 26-03-09 בשעה 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעלה סרטון ויהיה אפשר לדעת יותר טוב...