|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה אבקת חלבון כדאי לי לקנות ולמה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 458
כללי:: אמיר
גיל:: 16
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אופטימום גולד whey ממש טובה וגם טעימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבקה של צ'פמפיון מעולה ..
יש לך בכללי את אופטימום וצ'מפיון ... אלו האבקות היותר מובילות ,טעימות , ומוכרות
__________________
בלה בלה בלה אוכל בלה בלה בלה אימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אופטיום גולד אבקה מעולה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גולדסטנדרט של אופטימום
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() האבקות שעברו הכי טוב את בדיקת המעבדה הם אופטימום וצמפיון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פרוקומפלקס ללא כל צל של ספק..מתאים בכל מצב.. ראיתי איפשהו טבלה באתר של בודיבילדינג או משהו... שמשווה את כל האבקות של החלבון ושל הזמנים שהן מתאימות לשימוש בוקר ערב לפני אחרי אימון הופרוקומפלקס פשוט יצא 4-5 כוכבים בהכל...ביחס לאחרות כמו הגולד ניטרו 24 וכו'..
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי
אמינות מבחינת ערכים זו אפטימום טעמים ועירבוב מושלם צ'מפיון
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() אני מבקש לא לפתוח את עניין הבדיקות מעבדה שוב, מי שבאמת מבין בתחום יודע שבסופו של דבר אף אבקה לא נפלה כיוון שלמעבדה יש סטיה של 10%, וזאת הסיבה שעל פי תקנות משרד הבריאות מותר שתתקים סטיה של 20% למטה ונמעלה:
http://www.health.gov.il/download/fc...h-mazon09A.pdf (סעיף 8.1) ככה שבסופו של דבר כל החברות יצאו בסדר, בנוסף אל תשכחו שעושים בדיקה לוקחים פקטור מסוים שעל פיו מבצעים את הבדיקה מספיק שנלקח פקטור של חלבון מי גבינה מרוכז והמוצר מכיל בעיקר איזואלט הכל משתנה וזאת הסיבה שמעבדה בעצמה אומרת שקיימת סטיה של 10% נמעלה ולמטה לצערנו אין ממש דרך למדוד את זה בצורה מדויקת. שלומיק
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |