|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא זה לא קשור לפורום אימונים,נכון יש ת'זמן המת הזה בין הסטים ובין התרגילים שאתה נח בהם,אני מרגיש שאני תמיד צריך למלא ת'חלל הזה בשביל לא להשתעמם-שותה,רואה טלוויזיה,מסכל על עצמי במראה,או סתם בוהה על נקודה ברצפה ומנתנתק לרגע,מה אתם עושים בזמן הזה?חושבים על דברים?על החיים?על הבעיות?שאלה מפגרת
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מרגיע את השרירים מרפה קצת את הידיים חחחחחחחחח אני יכול לחשוב על החיים בדקה?
![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בעיקר:
עוזר לאחרים מדבר עם אנשים שותה וזהו תאחלס אין לי זמן(מנוחה של דקה בין תרגיל וסט) לא רואה טלויזיה רק באירובי לפעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ראמשטיין, ראמשטיין, ראמשטיין!!!
ועובר לחדר של ההרמת משקולות ויושב שם..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא נח הרבה.....30-40 שניות בין סט לסט(בשניות שאני נח, אני עושה תמיד מתיחות), גם בין התרגילים אני בקושי נח, מסדר לי את המשקולות, או מה שזה לא יהיה ומתחיל לתת בראש!
נ.ב אני תמיד עם Mp3
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שפיץ יש לך אופנוע שם בשיקגו? בן כמה אתה?
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית נח 2 דקות בין סטים, בזמן הזה מדבר עם אנשים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתין[יש לי שלפוחית רגיזה]אני משתין כל 2 דקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יודע שבארה"ב המכונים פתוחים 24/7 , ככה שאם תגיד לי 3 בבוקר זה לא יפליא :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בין הסטים אני בדרך כלל יושב, מסתכל על הפלזמה תמיד יש משהו מעניין
וגם הרבה מהפעמים אני מדבר עם המאמנים או המתאמנים שאני מכיר וכשאני נח בישיבה אני פשוט חושב על הסט הבא
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() באימון עצמו אני בקושי מדבר עם אנשים כי זה מוציא אותי מריכוז תמיד השיחה נגררת ואתה נח יותר ממה שצריך בדרך כלל אני עובד אם שעון ומודד מנוחות קבועות של 1.5-2.5 דקות(תלוי לפי הטווח חזרות)שבהם אני הולך לשתות,מסתכל במראה,מסדר את המשקולות אחרי וממריץ את עצמי לקראת הסט הבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סופר כבשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() הבעיה שלפעמים אני באמת מתחיל לחשוב על החיים ואחרי כמה זמן אני מגלה שנחתי איזה 7 דקות! אבל זה לא קורה הרבה...
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רוב הזמן אני מסדר את המשקולות, עושה מתיחות, הולך לשתות ולהשתין, ולפעמים לפעמים גם כן כמו אנטון, פתאום חושב על החיים ואז קולט שנחתי יותר מדי זמן.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שפיץ באיזה מכון אתה?, למה כל כך מוקדם?
חח אתה מזכיר לי את עצמי באמריקה קם ב5 אוכל חוזר לישון וב7 במכון מתאמן ואז מתחיל את היום... תענוג להתאמן בחו"ל אחח כל התוספים... חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |