|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
הוא יוצא לי די חסכוני ערכים סבבה בשבילי לא הרבה שומן וסוכר(כמות אפסית), אבל השאלה הגדולה מה שהם רושמים זה חייב להיות מה שיש בפנים?(ברור שיש סטיות אבל בגלל שהם לא איזה חברה... זה תנובה.. אז הסטיות יכולות להיות גדולות) (אני שומר כשר אבל גם אין לי בעיה לקחת גיינר אחר..חלב זה חלב אבל מבחינה כספית לא יוצא הכי משתלם) 1. איך גיינר אופטימלי מבחינת איכות? 2. בקיצור ממליצים על הגיינר הזה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 3. ועוד משהו רשום שהפחממות שלו הם מעמילן של תירס ותפו'א
זה עמילן כמו של האורז?(לא בריא בכלל) 4.זה פחממות גם מורכבות וגם פשוטות? תודה אם אפשר תשובות בהקדם האפשרי אשמח מאוד!. לילה טוב
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ(4שאלות בבקשה תענו לי :x)
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() היי דניאל,
1. זה אומנם מוצר תוצרת הארץ אבל הם משתמשים ברכיבים מאוד איכותיים ועובדים עם מפעלים שעובדים בתקנים מאוד מחמירים ולכן אתה יכול להיות רגוע שאתה רוכש מוצר טוב מבחינת איכות, אני עוד לא פגשתי מוצר תוצרת הארץ שמגיע לרמה הזאת. 2. בקיצור אם אתה המחפש גיינר יחסית חסכוני במחיר ואתה אוהב את הטעם קרם עוגיות כן לך עליו הוא אחלה מוצר. 3. מה לא בריא בתפוחי אדמה ותירס? זה פחמימה לכל דבר. בכל מקרה הפחמימות במוצר הזה באמת מבוססת בעיקר על מלטודקסטרין ודקסטרוז (סוכר ענבים). 4. בעיקר פחמימות מורכבות אבל גם שילוב של דקסטרוז וגולקוז (פחמימות פשוטות) כפי שציינתי בסעיף הקודם. בכל מקרה אחי אני לא תמיד מול המחשב אז אם יש לך שאלות נוספות תמיד תרגיש חופשי לפנות אלי גם באמצעות המייל או הטלפון. בהצלחה, שלומיק
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה רבה אחי,בקשר לפחממות אני יודע שתירס ותפו'א זה אחלה אבל רשום שזה מהעמילן שלהם,כפי שידוע לי עמילן זה לא בריא(מה שיש באורז ואז צריך לשטוף טוב טוב)לזה הם היתכוונו שרשמו "הפחממות מגיעות מעמילן של תפו'א ותירס"?
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() נדמה לי שאתה מתבלבל עם משהו אחר
![]() עמילן זה סוג של פחמימה כמו שיש סוכרוז, גלוקוז, לקטוז וכו' זה בעצם סוג של רב-סוכר (פחמימה מורכבת) שיש בפירות, תפוחי אדמה, תירס וכמו שציינת גם באורז אבל זה סך הכל פחמימה אין בזה משהו מסוכן. מקווה שעזרתי, שלומיק נ.ב אני לא מומחה לעניין אבל הסיבה שאני שוטף את האורז זה בעיקר בגלל הריסוס ודברים נוספים שנדבקים לאורז בתהליך האריזה והעיבוד שלו, אבל יכול להיות שיש סיבות נוספות שאני לא יודע עליהם ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי תודה רבה שלומיק.
שיהיה לך אחלה יום!