|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי להתחיל לעלות קצת במסה ולהיות בחדר כושר בנוסף לתחינת האוכל והאבקות אז הכנתי תוכנית לעצבי תוכנית (כול הגוף) אני מתחיל בחדר כושר...
אז מה אתם אומרים איך התוכנית??? חזה לחיצת חזה לחיצת חזה בשכיבה עם מישקולות בכול יד סמית משין שיפוע (חזה עליון) גב פולי עליון קדימה חתירה במכונה מתח כתפיים משיכת כתפיים עם משקולות הרמת משקולות לצדדים בישיבה רגליים פשיטת רגליים כפיפות רגליים ידיים קידמית כפיפות מרפקים בישיבה עם משקולות כפיפות מרפקים בישיבה עם מוט יד אחורית הרמת משקולת יד יד מאחורי הראש הרמת מישקולות עם מוט בשכיבה מעל הראש בטן כפיפות זמן מנוחה בין סט לסט: 45 שניות. 3 אימונים בשבוע. לא בימים עוקבים. משך כל אימון לא יעבור שעה ורבע. בתחילת האימון יש לבצע חימום קל של 5 דקות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מחקתי לך את האשכולות האחרים, אין טעם ביותר מאשכול אחד.
פעם הבאה נא להייות יותר ערני, תודה.
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא עונה על השאלה ששאלתי אחי... אבל בהחלט עזר לי להבין כמה דברים אחרים...
יש עוד דעות בקשר לתוכנית??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים על התוכנית???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ^ שהיא ממש אבל ממש גרוע ..
יקח לך כל אימון יותר מ3שעות. Fbw זה מקסימום 6סטים שריר גדול ו3קטן, שוב אני אומר מקסימום. וגם פחות יספיק בהחלט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעתה ל 3 שעות 15 תרגילים כול תרגיל 2סטים או 3 סטים..???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נו זה סתם היה ציני ה-3 שעות ..
אבל אימון כזה לוקח הרבה יותר זמן מאימון רגיל, השריר מתחיל להתפרק אחריי שעה ורבע אם אני לא טועה .. תעשה תכנית fbw שיש לשריר גדול 6סטים ז"א 2תרגילים ולשריר קטן 3סטים ז"א תרגיל אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי בתוכנית אימונים באתר (תוכנית של מתחילים) ברגליים יש שלושה תרגילים ו 7 סטים...
ולא ניראה לי שה טובה לעשות תרגיל אחד לשרירים הקטנים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() קח fbw למתחילים, יש לך בישראלבודי - אימונים - תוכניות אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה מה שעשיתי אבל אניפשוט רציתי לחליף בין תרגילים שקשה לי לעשות אותך כאבים וכו'
רציתי לדעת אם מה שסמתי טוב בתחלופה לתרגילים שהיו בימקום... |
![]() |
![]() |