|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחפש לקנות כפפות, שלי כבר מתחילות להיקרע..
לא מצאתי באתר עצמו - מישהו יכול להפנות אותי בקישור? או להמליץ לי על מקום לקנות? אני באר שבעי - בביג לא מצאתי כלום מיוחד הכל כפפות של 50 שקל שתוך יומיים יזרקו לפח. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין למישהו תשובה בשבילי ? :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע אם יש תחנות הזאת בבאר שבע, בון ספורט, קניתי משם כפפות ב55שקל מצויינות!
היה שם גם ב30שקל, אבל אני חושב אם אתה מפליץ עליו הוא נקרע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני קניתי כפפות ב 70 שקל(עשה לי הנחה ל 60) בחנות ספורט מקומית(לא רשת לא בטיח)
אחלה כפפות שום קרע כבר 4 חודש. הוא אמר לי שיש כאלה של "נייקי" ששומרות שלא תזיע, וזה בולשיט לא משנה איזה חברה זה לא תזיע בה. תקנה משהו פשוט אל תחפש משהו מיוחד.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה פתאום כפפות זולות לא נקרעות דווקא זה מחזיק הכי הרבה זמן
אני קניתי כפפות ב35 שקל שבגב כף היד זה רשת.. שנה ומשו כבר מחזיקות לי ולפתוח הפוסט גם אני באר שבעי אני קניתי בקניון הנגב לא זוכר אם במגה ספורט או אלוף הספורט נראלי באלוף הספורט או שזה היה בביג בכלל אבל נראלי שזה היה בקניון חפש בדוק יש |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכפפות שאתם מדברים עליהם, עם הרשת מאחורה, זה שיש להם בכף יד סוג של עור נכון?
שונא את הכפפה הזו, חחח לא נוחה בגרוש, וגם כל פעם אחרי אימון הייתי מוריד את הכפפות וכל הידיים שלי היו כחולות מצבע שירד, משהו הזוי. באלוף הספורט ראיתי משהו נחמד, שפנים היד שלו זה עור הפוך של אדידס הבעיה שהיא קצת קטנה, האורך של הכפפה באצבעות הוא בדיוק 1 ס"מ, לא נוח בגרוש חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() תתקשר לחנות לבדוק. עד כמה שאני זוכר יש כפפות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מחזיקות לי כבר חצי שנה ועדיין במצב טוב ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() קניתי כפפות של ניק ב90 שקל בחנות ספורט המקומית שלי תיבדוק בעיר שלך חנות ספורט נורמלית נגיד שאתה קונה בא נעלי ספורט וכול מיני שטויות .
|
![]() |
![]() |