|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תכנית abc שלוש ימים בשבוע, כל אימון קבוצות שרירים שונות, כלאמר על כל קבוצה אני עובד פעם בשבוע בעצם..
שני רביעי שישי a יד קדמית + חזה bench press 4x10 -בסמיט מאשין bench press בשיפוע 2x10 -בסמיט מאשין fly במכונה 3x10 כפיפת מרפקים בעמידה עם דאמבלים 3x10 פטישים 3x10 כפיפת מרפקים עם משקולת w על ספה 3x10 אח"כ שחייה חזה (בעיקר) חצי שעה b גב+יד אחורית + בטן פולי עליון מאחורי העורף 3x15 פולי עליון צר מאחורי העורף 3x15 פולי עליון מלפנים 3x10 חתירה כנגד פולי תחתון 3X10 פשיטת מרפקים מאחורי ראש בספסל 3x10 פשיטת מרפקים עם כבל לפנים 2x15 פשיטת מרפקים מאחורי ראש בפולי עליון 2x15 אח"כ שחייה חזה (בעיקר) חצי שעה בטן : ברכיים למרפקים (נקרא גם אופניים) + הרמת עגן תוך שכיבה על הצד (שני הצדדים) + מרפקים לברכיים (אלכסונים), כפיפות בטן רגילות -- הכל 3 סטים 20 חזרות! c כתפיים + רגליים לחיצות כתפיים בסמית משין קדימה 2x10 לחיצות כתפיים בסמית מאשין מאחורי עורף 2x10 הרחקת משקולות לצדדים 2x15 סקוואט 4x7 סקוואט במכונה 3x12 פשיטת ברכיים 2x15 כיפוף ברכיים 2x15 אח"כ שחייה חזה (בעיקר) חצי שעה עקרונית עד היום הסתדרתי בלי תכנית כתובה אלא מזכרון בע"פ וממה שזרם.. התכנית עדיין לא נוסתה אבל תאורתית היא נראית לי סבבה.. מה אתם אומרים? נ.ב אני חדש פה, נעים מאוד =] |
![]() |
![]() |