|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת האם יש השפעה של האימון האירובי על העלייה במסה?
האם גם הוא תורם כך או אחרת לגירוי על השריר התורם לעלייה במסה? יוצא לי לראות הרבה אנשים חטובים עם שרירים בולטים ממש שרצים ועושים אירובי ותמיד תהיתי אם זה גם בא מהאירובי? והם לא נמצאים בחיטוב אלא במסה.. והנה מאמר שכתב ד"ר איתי זיו שהוא ידוע מאד בתחום הזה שמסביר גם על פעילות אירובית לעלייה במסה, השאלה אם ניתן לסמוך על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551008,00.html אשמח לתשובות ! נערך לאחרונה על ידי Edendi, 12-01-09 בשעה 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() אתה צריך להבין,שזה מסתכם בתזונה האם מומלץ לעשות אירובי בעליה במסה? לדעתי התשובה היא כן בתנאי שמעזן הקלורי החיובי ישמר,אירובי לא יסיף לך מסת שיריר (ריצה בשיפוע או בחול עמוק כן מגרה את השריר,אבל אין מה להשוות לאנאירובי),אירובי זה מצויין לכושר ולבריאות בכללי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() איזה שריר ריצה בשיפוע מגרה שריצה רגילה לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא חושב שזה יכול לתרום לך משמעותית בעלייה במסה, אבל- וזה אבל גדול, לאירובי יש ערך גבוה מאוד, חבל שרוב המתאמנים לא עושים אותו.
ככה שאני מאוד ממליץ על פעילות אירובית גם במסה. עוד דבר אחד: אם המטרות שלך הן עליון במסה, תשתדל להשלים את הקלוריות שאתה שורף בזמן הריצה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובות!
שאלה נוספת, יש מצב שאירובי יכול למתן עלייה באחוזי השומן בתקופת מסה עם פלוס קלורי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אימונים אירוביים יכולים להפריע לעלייה במאסה, אבל לא בצורה קריטית, ככה שאני ממליץ לך לעשות פעמיים בשבוע אירובי