|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הדירוג שלי יהיה מטכ"ל, שייטת וחובלים
אני מקווה שיעבור לי היום בכיף ולבסוף כמובן אקבל זימון למטכ"ל, כמובן שאם אקבל שייטת אשמח כמעט באותה מידה, חובלים.. מבחינתי כאילו לא קיבלתי כלום. טעות שלי, בבקשה להעביר לפורום המתאים. נערך לאחרונה על ידי shaib, 10-01-09 בשעה 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה שיהיה בהצלחה אחי
מקווה שתקבל מה שתרצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אחי... ספר איך היה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אח שלי היית יכול לקדם את המיון שלך לשייטת בכך שהיית עושה גדנעת צלילה אך איחרת את המועדד
אבל בהצלחההה אחי כמובן שאני ישמח בישבילך גם עם תיתקבל למטכ"ל וכמובן גם שייטת ... עצה קטנה ממני תיתנדב לכל דברר תיהיה חברותי מאודד ותנסה להיות מאוד בולטטט לפני המסהה יקרעו לכם תתחת בספרינטים הם יזיינו לך תשכל שזה חשוב ושאתה מקבל על זה ניקודד על תקשיב להם תשאיר כח למסע .... והכי חשוב שיהיה בהצלחה ושבוע טוב אחי
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה!
רק אל תעשה את הטעות ותפרוש לפני שנגמר
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() על מה אתם מדברים שי יום סיירות זה "קל" למי שעוסק בספורט ומתכונן לזה.
נותנים לך לעשות איזה 75 פושאפס וכפיפות בטן ואז כמה ריצות על דיונות עם שקי חול ספרינט פה ספרינט שם וגמרת . אתה לא צריך להתבלט כי אין שום סיבה להתבלט ביום סיירות שם פשוט צריך להגיע לתוצאות הכי טובות. בגיבוש לעומת זו אתה חייב להתבלט כמו שאלירן אמר, שם זה משהו אחר וקריעת תחת לא נורמלית. בהצלחה ותחזור עם תשובה חיובית!
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בהצלחה אחי , מי יתן ותתקבל יחידה שתרצה ..
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() בהצלחה גבר :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ברור... כי זה הרי קלי קלות לעשות ספרינטים בדיונות עם חול עם שקי חול של 30 קילו על הגב
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() חובלים מבחינתך לא קיבלתה כלום ? אז אתה לא מבין מהחיים שלך.
חובלים זה אחד הקורסים הכי יוקרתיים בצה"ל , מה עוד אם אתה עובר גיבוש חובלים אתה יכול לגשת לגיבוש שלדג או 669 . בנוסף יש עוד את סיירת צנחנים, סירת גולני ועוד סיירות איכתיות מאוד מעבר למטכ"ל ושייטת . בבקשה אל תזלזל כי קורס חובלים זה קורס מעולה והמון היו מתחלפים איתך . נ.ב יש מצב גדול גם שלא תקבל כלום ביום הזה , ושאני הייתי שם שבוע שעבר הרוב קיבלו מטכל חלק קטן קיבלו שייטת ובערך אותו כמות כמו של השייטת קיבלו חובלים . חצי מהאנשים לא שרדו את היום וחצי מאלה שסיימו לא קיבלו כלום . חוץ מזה אני מכיר הרבה אנשים שקיבלו מטכ"ל בימי סיירות האחרונים , ואני מכיר אותם ואין מצב שהם מתאימים או יעברו גיבוש אפילו . אז בבקשה , תעשה טובה וצא מהבועה .
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בנוסף
היום הזה לא קל בכלל , אבל כולם יכולים לעבור אותו לא משנה כמה אתם טובים בסיבולת . כל מי שעובר את היום הזה אפילו עם הוא לא מקבל כלום מגיע לו כבוד שהחזיק את הכל ולא נשבר .
![]() |
#13 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() אחי נתקן אותךך עם אתה נופל מחובלים אתה לא יכול להגיעע לשלד"ג ( שלד"ג נחשבת כיום ליחידה עילית וחובלים למובחרת ) .
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אבל אתה טועה , הכניסו תקנים חדשים לא מזמן ואם אתה עובר גיבוש חובלים אתה יכול לבקש גיבוש שלדג .
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הנה הבחור לא קיבל כלום בסופו של יום , כמה מפתיע עם גישה כזאת , תן טיפה כבוד .
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הוא כתב בפוסט אחר שהוא לא קיבל כלום .
עצם זה שהוא עבר את היום הזה מגיע לו כל הכבוד אבל , חבל שהוא בא עם גישה מזלזלת כזאת