|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לגבי עניין שלמיטב ידיעתי אסור לדון בו על גבי הפורום..
בכל מקרה, מאז ההודעה האחרונה שהעליתי כמעט ולא הייתה התקדמות ואני זקוקה לקצת "עזרה חיצונית". אני מקווה שמבינים על מה אני מדברת. מי שיכול לעזור לי בבקשה שישאיר את המייל שלו. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תזונה נכונה ואירובי יסדרו
את העבודה את לא צריכה לדעתי לפחות בשלבים האלה לקנות שום אבקות סתם חבל על הכסף שלך.. |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר בתהליך של יותר מחצי שנה, מתאמנת 5-6 פעמים בשבוע (אירובי, לא משקולות), פעמיים משקולות fb ופעם אחת בשבוע חיזוק על בוסו.. יש לי תפריט של 1400 קלוריות, 100 גרם חלבון, 35 גרם שומן והשאר פחמימה..
1.80 ס"מ על 65 קילו כרגע, ואני תקועה כבר הרבה זמן על המשקל הזה.. גם ככה אני לא בדיוק שובעת מ1400 קל', לא בא לי להוריד את הקלוריות לפחות מזה. עומדת על 19% שומן ורוצה לרדת ל17% כדי לשפר את ביצועים.. נראה לי שאפדרין יכול לעזור לי ולתת פוש אחרון כדי לסיים את החיטוב הזה אחת ולתמיד ולהתחיל לעבוד על עלייה במסת שריר. בקיצור - מי מבין ויכול לעזור לי ? |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() כרגע אני משתמשת באבקת חלבון, קפסולות bcaa, מולטיויטמין ואומגה 3.
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ההודעה שלך מהווה הפרה בוטה של חוקי הפורום, אני מזהיר אותך, זאת הפעם האחרונה שאת מעלה בקשה כזאת
לפורום.