|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
אני חדש פה ויש לי שאלה- אחי ואני רוצים לקנות מולטי טריינר שיהיה בבית, הבעיה שאנחנו לא מבינים במה שקיים בשוק, מה עדיף ומאיפה הכי כדאי לקנות. מצאתי את המכשירים האלה פה- http://www.intersport.co.il/bs4.html שנראים לי סבבה, השניים העליונים. על מה אתם ממליצים? של איזה חברה הכי כדאי? ומאיפה? תודה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מכיר את החברה הזאת..
אני יודע שBody Solid חברה מצווינת אבל יקר. אתה גם לא חייב לקנות חדש אם אתם רוצים לחסוך בכסף תקנו מyad2
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אם אתה רוצה בזול קנה מיד 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתם רוצים לקנות?
למה שלא תרשמו למכון ותתאמנו כמו שצריך?
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקשיב לי טוב
מולטי טריינר זה יכול להיות טוב כשיש לך את הכלים הבסיסיים, מוט אולימפי,דאמבלים,ספה וכלוב! אתה לא יכול לעשות כמעט אף אחד מהתרגילים הכי חשובים: סקוואט,דדליפט,בנץ חופשי,חתירה הדברים היחידים שאתה יכול לעשות זה לחיצה במכונה ומשיכת פולי עליון, ששניהם לא בטופ של רשימת בוני השריר עד שאין לך ציוד בסיסי מיותר!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש ספת משקולות שיש בשיפועים חיובים שלילים פולי עליון תחתון וכפיפות ברכיים לא זוכר איפה אני ריאתי אבל עדיף לך כבר לקנות את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי הרבה יותר טוב פשוט להירשם לחדר כושר
![]() |
![]() |
![]() |