|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו פה מישתמש באיזה מוצר כלשהו לעידוד טסטסטרון ויכול להמליץ..
אני בן 26 אולי זה יכול לעזור לי אף פעם לא ניסיתי משהו כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש אנשים שטוענים שטסט' בוסטר עזר להם, אני לא יודע כל כך איזה יש בארץ.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() T3 אחלה מוצר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תגיד לי אתה צוחק?!
מה קשור טי3????? אל תמליץ בצחוק על דברים כאלו אםא אין לך מושג מה זה עושה למה משתמשים בזה ולאילו מטרות הבנאדם צריך יש לך מושג מה זה החומר הזה ולמה הוא משמש בכלל? מה גם שלא מדברים על זה בפורום הזה טמבל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Holy_Templar מה אמרתי שלא במקום?
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() היה בציטוט שלך את הקישור שהוא שם בהודעה שלו שערכתי לכן ערכתי את ההודעה שלך והסרתי את הקישור...
אתה בסדר גמור לא עשית שום דבר לא במקום חס וחלילה ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() hypertrophy דבר ראשון טמבל תקרא לחברים שלך דבר שני טי 3 (התוסף מזון) זה מגביר טטוסטורון וניטריקס אוקסייד בבקשה תקרא על המוצר
Maximize Natural Testosterone To Increase Lean Muscle Mass!* Nitro T3 represents the latest in cutting-edge technology designed to increase natural Testosterone and Nitric Oxide levels and promote dramatic muscle growth! It is a new revolutionary dietary supplement that is designed to enhance the results you get from hard workouts and proper nutrition such as increased muscle size and strength! Each bottle contains the highest quality German Tribulus Terrestris Extract (standardized to 80% saponins and 20% protodiosciin and protogracilin) along with Tri-Arginine Malate, zinc, magnesium, vitamin B6 and several other key anabolic ingredients. אז מה שאתה לא יודע אל תגיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הכול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי עכשיו שנינו מבינים אחד את השני אני פשוט לא אוהב שישר תוקפים בלי לבדוק
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח
זה הדבר החוקי היחיד שיעזור להעלות את הטסט'...
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 23-11-08 בשעה 07:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |