|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קלוריות צריך לצרוך בשביל כל קילו שריר בגוף בזמן מסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחח וואו אחי..זה קצת יותר מסובך
בעיקרון 2 גרם חלבון לכל קילו גוף[לא שריר נטו] וכפול מזה בערך פחמימות... כמובן שזה משתנה ויקח לך זמ להכיר את הגוף אבל רוב הסיכויים הם שאתה נמצא בטווח הנורמהב אני למשל לא יכול לאכול כל כך הרבה פחמימות כי אני משמין בצורה מטורפת אז במאסה אני אוכל 2.5 גרם חלבון על קילו משקל גוף וחצי מזה בערך פחמימות[ואני עדיין משמין!!] יקח לך קצת זמן וניסיון ללמוד להכיר את הגוף שלך ואיך הוא מגיב הכי טוב אז אל תתקבע על תפריטים ומדריכים מסוימים אתה יכול ללמוד מהם המון ולשנות הכל לפי הצרכים שלך בהצלחה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר על קלוריות בסה"כ של מה שאתה אוכל בכל היום.
הבנתי צריך 45 קלוריות לכל קילו בתוקפת מסה. אבל אני לא בטוח שזה נכון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה להסתבך?
תעשה לפי ה 1.2 כפול הבי אמ אר +הפעילות גופנית( משקולות ואירובי)+ מספר הקלוריות שאתה רוצה להיות בו במאזן חיובי, אם אתה נתקע תוסיף קולריות.
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחי להתסכל על קלוריה ככקלוריה זה לא נכון אם אתה מתאמן כדי להעלות מאסה
כי לפי זה אתה יכול לשתות כוסות שמן אפילו ולהגיע לצריכה הקלורית שלך... צריך להסתכל על חלבונים ופחמימות
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כתבת את זה אליי?