|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() וואלה שמעו איזה צחוקים היה באימון שלי וגלעד, זה סיפור עליו אבל הוא אכל זין יש לו אירובי אז אני יכתוב הוא יחזור ויגיב. אני הפצצתי אימון רגליים וגלעד עשה יד אחורית אז הוא עשה משיכה מעל הראש עם כסא מהפולי התחתון. קיצר מסיים תתרגיל בא המדריך הסמרטוט עושה לו תחזיר תכיסא גלעד אומר לו זה היה פה. המדריך הכוס הזה עושה לו תחזיר איפה זה היה ואני וגלעד אכלנו עליו סיבוב למה גם ככה כל פעם רבים איתנו שם כי אנחנו מוציאים להם תעיניים אז גלעד אמר לו שם עליך זין המדריך צעק עליו גלעד לקח מוט אולימפי ושם לו בבטן עשה ממנו צחוק בכל החדר כושר. המדריך חשב שהוא גבר אמר לא נמיכנס יותר לחדר כושר והלך קרא לאחראי והאחראי אמר לנו לא להשתמש באלימות וכל בעיה לבוא לדבר איתו. בקיצר המדריך עשה תפדיחה שלו כל החדר כושר צחק עליו וגם יצא סמרטוט. נמשיך לעדכן איזה מכות הוא יאכל בהמשך שניתפוס אותו בחוץ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב מאוד,תפוצצו את כל הפלצנים האלה..
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() Cool bro
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() איפה המכון?
כתובת ושם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() בנופשונית בחולון מכון הכי מסריח בארץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() נשמע כמו חרא של מכון!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שכל המאמנים טובים ויודעים הכל, אבל יש כאלה ולא קצת...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח\
איזה כריש הגילעד הזה
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני נמצא במכון חמישית מהגדול של נפשונית חרא מכון! תגיד איזה מדריך רבתם עם אלון כהן? הוא אחלה גבר באמת!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני חשבתי שגלעד לא אוהב ללכת מכות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח תזיינו אותו מכות ותבקשו ממישהו שיצלם
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
תמיד דמיינתי אותו כאחד רגוע שלא יזום מכות בעצמו...
![]() |
![]() |
#13 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח האמת,אם הייתי בגודל שלך,היית אוהב מאודד ללכת מכות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי גילעד עשיתה בשכל
גם אני מיתנזר במכות במיוחד בגלל הבעיות שזה גרם לי אבל גם לי יש פיוז קצר ולא משנה כמה אני מיתפאק אם מישהו יעצבן אותי כל כך הוא יחטוף אבל זהו אני הייתי ממליץ שלא תביאו לו מכות מחוץ למכון זה לא יתן לכם כלום כבר השפלתם אותו מכות לא מביא שום דבר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כי אתה עדיין ילד |
|
![]() |
![]() |