|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
אז בשביל להיכנס ישר ללא דיבורים ...אני:- גובה - 1.76 משקל - 87 גיל - רק היום נהייתי בן 15 הbmr שלי זה 2041 אני כן שמן,אבל לא רואים,כאילו טיפה של שומן שמכסה את כל השרירים! ואם אתם אומרים שחיטוב,אז איך?!אני ממש לא יודע,ויש לי בעיות עם המאמן שאני לא שואל אותו כלווום! עזרה בבקשה תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון תדבר עם המאמן שלך ... (לא קשור פשוט תתיעץ איתו שאתה צריך משו בקשר לכל דבר בחדר כושר שלך חבל אתה משלם על זה אל תתבייש) , אבל לרוב לא הייתי מציע לך להתייעץ עם מדריכי כושר על תזונה אבל יש כאלה שיודעים אל תפוס אותי במלה כי אני לא יודע מי זה המאמנים איפה שאתה גר או במכון שלך ...
עכשיו אם אתה חושב שאתה שמן , הכל קשור באיך שאתה רואה את עצמך ... אבל אני הייתי מציע לך חיטוב של חודש ככה אפילו קצת יותר כדי להגיע ל% שומן נמוך יותר, לא בהרבה ואז להתחיל מאסה ... עכשיו לשאלות שלך כמו "איך לעשות חיטוב בבקשה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 אם יהיו לך עוד שאלות תשאל בפורום ... בהצלחה !!..!!!
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה!
אני יקרא ת'מאמר נכון שבמאזן שלילי צריכים לרכוב על אופניים?לרוץ וכו'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אז מה אני ישן כל היום ומוריד אחוזי שומן?חח
תפרט קצת בבקשה ![]() ד"א זאת היא השנה השלישית שלי בפיתוח גוף,למרות שאני לא יודע כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל עוד אתה תהיה במאזן קלורי שלילי אתה תרד במשקל. המאזן הקלורי שלך תלוי בתזונה ולא בפעילות הגופנית שתעשה. אולי תהיה מופתע לדעת שגם בשינה אתה שורף קלוריות, בעצם, על כל פעולה שתעשה אי פעם כל עוד אתה חי אתה תשרוף קלוריות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |