|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית הזאת עוזרת לי מוד, זה כבר מתחיל להחזיר אותי לכושר!
זאת תוכנית אימונים לבית, אני לא הולכת למכון כושר אימון FBW יום כן יום לא, עוד חודש אני יחליף ל- AB =] רגליים: (1.5 ק"ג) סקוואט- 4X15 מכרעיים- 2X12 גב: (3 ק"ג) חתירה עם משקולות- 3X12 חזה: (3 ק"ג) לחיצת חזה- 4X15 כתפיים: (1.5 ק"ג) הרחקת ידיים לצדדים בעמידה- 3X12 יד אחורית: (1.5 ק"ג) קיקבאק- 3X15 לחיצה צרפתית- 3X10 יד קידמית: (3 ק"ג) כפיפות מרפקים בעמידה- 3X10 תאומים: לחיצת תאומים עם 2 הרגליים- 3X15 בטן: כפיפות בטן- 3X15 אמות: (1.5 ק"ג) אני שוכבת על המיטה ומרימה רק את האמות לדקה- 2 סטים מטרה: חיטוב (וגם לחזור לכושר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי מוותר על האמות.
אממ.... יש בעיה עם המשקולות, הן יהיו קלות לך מידיי, אבל אני משער שזה לא אכפת לך, למרות שזה כן יעזור לך לשמר שריר בחיטוב. אם המטרה היא חיטוב, זה פחות בתוכנית אימונים ויותר בתפריט. תדאגי להגיע למטאזן קלורי שלילי(לשרוף יותר קלוריות משאת מכניסה) איך עושים את זה?- אירובי+תזונה טובה. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() המשקולות לא קלות מידי, הם מתאימות בדיוק ליכולות שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() סבבה, שיהיה בהצלחה.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב - אני מנחש שאת עושה 2 תרגילים ליד אחורית כדי שלא יהיה מדלדל, אז זה מיותר. אם כבר, עדיף שתעשי לחיצת כתפיים עם המשקולות במקום הרחקה לצדדים, וזה יתן לך עוד אקסטרה עבודה על פושטי המרפק (לא שזה קשור למדלדל כן, אבל התוכנית שלך תיהיה יותר מאוזנת). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי למה אתה נוטה לכל הרבה חזרות, אין צורך באמות זה ממש מיותר, למה לאחורית אתה נותן 6 סטים ולקדמית 3? בכל אופן, אם אתה כבר הולך על fbw לך על תרגילים מורכבים, גדולים, שמפעילים את רוב הגוף, באחורית הייתי הולך על לחיצה באחיזה צרה. תאומים גם כן מיותר (כרגע לפחות). כל השאר נראה די סבבה.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למי שאמר על המדלדל, אז ממש ממש ממש לא!!!!!!
זה כדי לעבוד על השריר, ואין לי מדלדל אני רוצה לחזק את השריר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() העלו פה נקודה טובה- תורידי ביד האחורית ל3 סטים. לא שמתי לב.
הטווח חזרות בסדר גמור.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() באחורית זה 3 סטים =.=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() את כתבת 2 תרגילים שכל אחד מהם 3 סטים (6 סטים סה"כ).
גם אם זה בשביל לחזק את השריר, מעניין מאיזו סיבה את בחרת לתת לו שני תרגילים ולגב שלך רק אחד :-p ואני עדין מחכה שתסבירי לי איך את עובדת על האמות, כי לא הבנתי את התיאור שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אופס.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() חיטוב לא נעשה בתוכנית אימונים - את יכולה לחטב את הגוף כל היום עם משקולות נמוכים ולא לראות תוצאות,
בחיטוב - התזונה משפיעה(כן.. מה לעשות) תזונה+אירובי+שינה - יעשו את העבודה ומדי פעם משקולות עם משקלים נמוכים ליצירת התנגדות ועיצוב נכון - וגם סיבולת טובה יותר בנוסף - יש לזה עוד יתרונות שונים, אבל אילה העיקרים בהצלחה אחותי ![]() |
![]() |
![]() |