|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תמונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() גוף יפה, לשפר חזה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() או שתעלה עם פרצוף או שלא נאמין לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בבייספס רואים יחסית ברור את הקו המפריד בין שני הראשיים
![]() תשלח תמונה עם דף שכתוב עליו הכינוי שלך + israel body. אתה יכול גם לכתוב "נמרוד הכוסון - אתה סקסי ומדהים - תעשה לי ילד". או "כולם יוצאים לאומן 17 וקונים מוקדמות מנמרוד, ספיר, סיון או ירדן" . אבל אתה לא חייב ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גיימר אולי אתה שולח לי בדואר 75 ש"ח אני שולח בחזרה מוקדמת ?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה גוף יפה.
תן נתונים בבקשה..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יפה יפה יש לך מסה ואתה גם מאוד חטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יפה חטוב לאללה.. תפציץ במסה :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() קטלני ביותר תפגיז מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב תן נתונים ובאמת תצלם תמונה שמוכיחה שזה אתה כי יש פה הרבה רמאים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חחח רק אחד..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים טובות אחלה ידיים, שפר חזה ואפשר עוד לעבוד קצת על בטן תן עוד מסה אתה חטוב רצח
בהצלחה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לתת עבודה קשה על הטרייספס שלך שיקבל פרופוציות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() יש פה אנשים שמבינים?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הם הופיעו אצלנו בפורים בבית ספר איזה חזק זה היה (סינרגיה) ושוב בקשר לנושא אני מאמין שזה שפרסם תתמונות זה באמת הוא כי אין לו מה לשקר וגם זה שהוא יכתוב על התמונה משו לא ישנה כי הוא יכול לשמור אותה במחשב לכתוב ואז להעלות שוב אז מה ההגיון וגם אם הוא יראה תפרצוף מה זה משנה: \ ...תן נתונים עלייך
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() איכס עלק עידן יניב וסקאזי
אין על רוק פוגו עד המוות. תמיד טוב להיות גבוה עם מאסה ![]()
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() נמרוד..לפי איך שאתה מתחנף...אתה תהיה אחת מה-5 שרמוטות שם
![]() |
![]() |