|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי שצריך לגוון בין תרגילים..אז השאלה הראשונה שלי היא..אם נגיד אני עושה תרגיל מסויים חודש..ואז מחליף לתרגיל אחר..זה בסדר שאני אחזור לתרגיל הקודם?ברור במידה והוא טוב לי..או שאני צריך תרגיל חדש שוב?
שאלה שניה-איך אני מרגיש שתרגיל מסויים טוב לי? לפי ההתפתחות של השריר?נגיד אחרי חודש? יש לי שאלות של נוב אני יודע אבל אני חדש מה אני יעשה..אני קורא מאמרים והכל אבל אני מעדיף גם לשמוע חוות דעת של אנשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט אפשר לחזור לתרגיל הקודם. אם נגיד אתה עושה לחיצת חזה בשכיבה עם מוט, ומרגיש שאתה קצת תקוע\קצת משתעמם, אתה יכול נגיד לעשות לחיצה בשיפוע שלילי עם מוט או לעשות עם דאמבלים. לאחר זמן מה שתתאמן כך, תוכל לחזור לעשות שוב לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט ולנסות לשפר את המשקלים.
לגבי השאלה השניה, יש לכך הרבה גורמים וזה אמור להיות שיקול כחלק מתוכנית. יש אנשים שיגידו "התחלתי לעשות חתירה בעמידה כנגד מוט והגב שלי יצא", אולי זה אכן כך, קשה להתווכח. ניסיון זה חלק חשוב. אני הייתי הולך בעיקר בכיון של תרגילים שאתה אוהב לעשות ורואה בהם התקדמות. את זה מדריך יוכל לשלב לך בתוכנית שתכסה לך אימון אפקטיבי ורחב. נ.ב אנשים פה בפורום לא ערים בארבע בבוקר, הם גודלים בשלב הזה. עוף לישון. |
![]() |
![]() |