ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-09-08, 18:43   #1
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person
ברירת מחדל דיון חוזר על הכלבים הנחשבים "מסוכנים"

אני יודע שזה חרוש מהדיון הקודם שפתחתי, אבל יצא לי לקרוא כמה כתבות מאז וכמה דעות וביקורות של וטרינרים שפשוט אמרו ככה במילים האלה - אין כלב מסוכן, יש בעלים מסוכנים. והם צודקים במיליון אחוז.

סתם הדביקו לפיטבולים, אמסטפים ולכל הכלבים שנחשבו ככלבים "תוקפים ורוצחים" סטיגמות.

וזה אחרי שיצא לי להכיר כמה פיטבולים ממש חמודים, אנגרטיים אש אבל אף פעם לא תוקפים וזה אחרי כל הסטיגמות שנכנסו לי לראש, הבנתי שזה חארטה אחת גדולה - נכון הם כלבים עם פונטציאל הכי גדול להרג, אבל אף פעם לא תוקפים סתם.

אם אתם זוכרים את המקרה של הילדה שננשכה למוות ע"י האמסטף, הוא היה כלב קרבות בעברו. וההערכה היא שכלבים לא תוקפים סתם והם באמת לא תוקפים סתם.

סתם מה שוטרינר אחד כתב מתוך כתבה לפני 4 שנים:
"כלבים שעברו התעללות ושרדו קרבות לעולם לא יחזרו להיות כלבים נורמאלים. גם אם יצליחו לשקם אותם, רוב הסיכויים ש'הבורג ישתחרר להם' במפתיע. קצת מזל רע, וזה יהיה גם בדיוק כשבן אדם תמים יהיה בסביבה".

לדעתי זה מסביר הכל פחות או יותר....

בכל מקרה בקשה אישית כאחד שחובב כלבים, אם אתם יודעים על קרבות כלבים או משהו תנסו לעצור את זה או לדווח אפילו כי כואב הלב באמת חראם על הכלבים האלה.

יום טוב.
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט