![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יום ראשון היתי באימון ... אימון רגיל לכל דבר ...
עכשיו עשיתי חזה ב45 מעלות וכניראה המשקל היה גדול מדיי השבילי כי זה התרגיל שהכי קשה לי לעשות בגלל בעיה בכתף... פתאום הרגשתי כאב חזק מאוד בחיבור של הצוור והראש משהוא פנימי כזה ...היתי מוכרך לעצור את הסט כי הכאב היה נוראי ... הכאב היה בצמוד לדופק ...לאחר כ10 דקות הכאב חלף ... ומאז כל עומס או כל מאמץ פיזי שהלב פועם בו חזק הקטע הזה מתחיל לכאוב לי ומפסיק כמה דקות לאחר שאני מפסיק את הפעולה ... זה ממש מפחיד אותי כי אני לא בטוח אם זה שריר תפוס כי אני לא מצליח למצוא אותו אם היד ... אם מישהוא קרה לו משהוא כזה אי פעם או שיודע מה זה יכול להיות בבקשה תעזרו לי פה ... תודה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יפרט קצת על מקום הכאב...
החיבור בין הסוף של עמוד השידרה לגולגולת מהצד האחורי מעל הגב ... הכאב חוזר כל מעמץ ... ככל שהמעמץ יותר קשה או דורש פעילות חזקה של הלב הכאב חוזר ...ומעלם אחריי כ10 דקות לאחר מכן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מסומן באדום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
נראה שהופעל עומס על הצוואר- במודע או שלא במודע. תמרח על הצוואר משחות מחממות, קירור או חימום מקומי, משככי כאבים או נוגדי דלקת. אם כל הנ"ל לא יעבור כעבור פרק זמן סביר- כדאי לפנות לרופא מטפל בשאלה של צילום. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה דוק ... הפסקתי להתעמן למשך שבוע בערך... אני מרגיש הקלה משמעותית ... נקווה שלא יחזור...
|
![]() |
![]() |