|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני מתאמן בחדר כושר עם הקבוצה שלי אנחנו מתאמנים שונה מהאימונים שמיועדים לבאדיבילדינג..
אז השאלה שלי היא אם זה בסדר שאחרי שאני חוזר הביתה מהאימון אני יתאמן בבית(יש לי מוט שאני יכול לעשות איתו תרגילים לגב,בייספס וטרייספס) במטרה "להשלים" את האימון? ואם כן, אז עדיף באותו יום שהתאמנתי או שיום אחרי(נירא לי שעדיף באותו יום כדי שיום אחרי תיהיה מנוחה לשריר, לא?) ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא שני אימונים ביום זה לא בסדר בכלל.
אני יתן לך גם תשובה, סיבי השריר שלך בזמן אימון נקרעים. לוקח להם בין 20-30 להתחות מחדש לכן אם תעשה אימון נוסף באותו יום זה לא יהיה אפקטיבי עבורך וגם לא נחוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נראה לי שילך לך ביחד בודיבלינג וכדורסל בצורה מקצועית אתה תסבול מאימון יתר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() :
ציטוט:
להגיד לך את האמת אני היחיד בקבוצה שלי שאוהב בודיבילדינג כל כך, כולם רק עושים את מה שאומרים לעשות כי הם חייבים.. ואני תמיד נשאר אחרון בחדר כושר ועושה עוד כמה תרגילים!! חח זאת הסיבה ששאלתי לגבי אם לעשות אימון קטן בבית כדי לעבוד באמת הכי טוב שאני יכול ועל כל השרירים ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כדי לך לעשות את זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא מומלץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב שהבית ספר שלך לא עובד על הבייספס והטרייספס ישירות, בית ספר איכותי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הבית ספר הוא באמת מעולה בכל מה שקשור לספורט! כל שנה הבית ספר לוקח מלא אליפויות בכל סוג ספורט, ויש לנו מאמנים ממש טובים !! ותמיד לא משנה באיזה קבוצה אתה, חשוב מאוד כל הקטע של החדר כושר האחראי על החדר כושר הוא באמת בנאדם ענק!!! הוא איזה 1.95 והוא חזק בצורה מפחידה! נירא לי שהוא היה פאוור ליפטר.. ראיתי אותו לפני יומיים דוחק 200 קילו שש פעמים!! ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך גבר, בשביל כדורסל לא צריך להיות באדיבילדר. צריך גוף מוצק אבל לא משהו מעבר לזה כי כדורסל זה המון עניין של דיוק ורגש , ומה לעשות, אימון יתר בחדר כושר לא ממש תורם לרגש ביד .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא משתמש בשום אבקות ושום חומרים.. כמה גדול אני כבר יוכול להיות?!? חוץ מזה שאני תמיד על אחוז שומן נמוך(בסביבות 8-9 נירא לי) אז אין שום בעיה.. כל מה שאתה אומר זה נכון.. אבל גם צריך כוח, אגרסיביות וכוח מתפרץ בשביל כדורסל.. ואת זה אפשר לפתח הכי טוב מהחדר כושר ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סתם כדי לדעת
איזה עמדה אתה משחק? מה בגובה שלך והגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15
אני לא יודע מה הגובה שלי במדוייק אבל הוא בסביבות ה1.86-1.88 ולגבי העמדה, אני מאוד גמיש עם זה: 3-סמאל פוראורד,4-פוואר פוראורד,5-סנטר