|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תליתי מתח שקניתי במשקוף של הדלת
האם יש איזה אתר שמראה את סוגי התרגילים השונים שאפשר לעשות איתו שיפעילו גם שרירים שונים מלבד אלה של המתח ה"רגיל" תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר לעשות מתח שמאמן את הג והיד קדמית ומתח אחורה (מאחוריי העורף) ,בטן תחתונה וזהו
נראה לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() איך קוראים למוט מתח כזה באנגלית?
והאם אתם מכירים תרגילים שמחזקים את ה-Gluteus Maximus בעזרת המתח? ועוד דבר אחרון: תגידו כמה משקל נראה לכם המוט מתח יכול להחזיק למרות שהוא נראה יציב וזה עדיין זה די מפחיד לעלות על משהו כזה שמורכב על המשקוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
הדבר היחידי שמפעיל את התחת במתח זה בק לבר , וזה תרגיל קשה מאוד שמיועד בכלל לשרירים של פלג גוף עליון כמו כל התרגילים במתח, ובמוט של משקוף ( במוט חופשי יש עוד תרגילים) אבל בוא רק נאמר שאפשר לאמן חזה (אם כי זה דיי מסוכן אם המוט גבוהה והתרגיל עצמו קשה) כתפיים צדדיות , כתפיים קדמיות כמובן את הגב והדו ראשי ואפילו תלת ראשי. בכל מיני תרגילים שונים עם מטח של דלת 0 אבל יש דברים יותר טובים , אפילו שאפשר)
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() תלוי איך הברגת אותו לקיר אם הברגת ממש חזק נראה לי 110 יכול אצלי הכי הרבה שהיה עליו זה 95 קילו ולא קרה כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שאני לא מכיר תרגילים של השריר הזה יש לי מגבלה פיזית זמנית שמונעת ממני לעשות תרגילים רגילים שאיתם מחזקים את הישבן- התרגילים היחידים שהם לא גמישות שאני יכול לבצע הם מתח וחלק מהתרגילים של דאמבלס רגילים. הישבן זה אחד מהשרירים היחידים שאני לא מצליח למצוא תרגילים לבצע בגלל זה רציתי לדעת איך ניתן לעבוד עליו במתח רגיל חוצמזה זה שריר חשוב מכיוון שהוא מחזק את הגב התחתון שאצלי הוא די חלש ויש לו מעט כיפוף. |
|
![]() |
![]() |