|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חבר'ה לילה טוב , כרגע קיבלתי עידכון כלשהו מהחברה שנרשמה לוול סטריט ואמרו לה שם שטוב שהיא נרשמה עכשיו כי בחודש ה 9 ייכנס לתוקף חוק חדש שאוסר על שימוש בפיקדון לקורסים כלשהם כגון קורס ברמנים , מצילים , מד"כ וכו'....ויהיה ניתו לבצע שימוש בפיקדון אך ורק לצורכי לימודים במכללה או אוניברסיטה מוכרת בארץ.
חושבים שהגיוני מצב כזה?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הייתי לא מזמן ביחידה להכוונת חיילים משוחררים ולא אמרו לי על זה כלום . לפי מה שאני יודע זה עדיין לפי אישור משרד התמ"ת.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() דיר באלק, זה מה שאני צריך - שיגידו לי מה לעשות עם הכסף שלי אחרי הצבא...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם ככה אומרים לך. זה כל הרעיון של הפתרון, יא צ'ונג.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחי אם זה באמת הולך לקרות אז הולך להיות פה מזה בלאגן מהבחינה הזאת שזה ממש יוריד עוד יותר מוטיבציה לחיילים ובמיוחד למלש"בים להתגייס , וואלה תראה איזה מדינה ! גם את הדבר הכי בסיסי שיכולים לתת ואני לא מדבר כרגע על ג'ובניקים שעושים מה בז*ן שלהם אלא על החברה תומכי הלחימה והלוחמים עצמם שנותנים 3 שנים למען המדינה הזאת ומה מקבלים בסוף? חוגר מילואים שרשום בו סיים שירות כלוחם בכבוד...בושה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() אם זה נכון.. חבל.. אני חי מתחת או אפשר להגיד קרוב לממוצע ואני במכינה למשחק והתנדבתי לשרת במודש בתור לוחם איסוף ואם נשרפים לי ככה שלוש שנים ואני עוד לא שם את הכסף על לימוד משחק בסוף אכלתי אותה..
![]() |