|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() טוב שמעו אני נמצא עכשיו במסה(183 על 70 ק"ג) ורציתי בקיץ להעלות בצורה ניכרת
אבל עשיתי חישוב קטן של איך הולכת להראות התזונה שלי בגלל העבודה(8:00-16:00) וזה הולך ככה בוקר +-500 ק"ל צהריים+-500-600 ק"ל שייק אחרי אימון-250 ק"ל ארוחת ערב 500 ק"ל יוצא לי זה ועוד כמה פירות וירקות בסביבות ה1900-2000 קלוריות עכשיו הbmr שלי זה 1800 ואני בעבודה כל הזמן מתרוצץ ורק על הרגליים=לשאוף לצריכה של בסביבות ה2800 קלוריות אז חשבתי אולי לקנות אבקה לעלייה במסה שתעזור להשלים את הקלוריות בלילה מה אתם אומרים שווה? עריכה:וואו טעות להעביר לתזונה
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי vava_g, 13-07-08 בשעה 07:48. סיבה: טעות בפורום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ולדי
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() Up ירד
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי מה אתה שואל כאילו...
שווה לקנות אבקה ? כל עוד אין לך בעיה באמת של זמן ואתה לא יכול להכניס אוכל שווה לקנות אבקה... אבל אם אתה קצת גבר ומוכן לדחוף עוד קלוריות בארוחה שלך ובאמת רוצה להשקיע ולעלות ולא לאכול ארוחה של 500 קלוריות קלוריות לא אז לא צריך אבקה. ואתה עובד עד 4 מה הבעיה ? בוקר להכין איזה שייק טוב עם ש'ש של איזה 500 קלוריות ואז מהצהריים להתחיל לאכול כמו בן אדם... צהריים 600-700 קלוריות ערב 700-800 קלוריות לילה 500 קלוריות זה יוצא לך 2300 המינימום... וחוץ מזה אתה לא הראשון שעובד אחי לא קשה להביא אוכל לעבודה. אם אתה באמת רוצה להשקיע בחופש אתה יודע מה אתה צריך לעשות...