|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב חברים את החלק העיקרי בדרך לריבועים כבר יש לי - אין לי כמעט שומן בגוף :):):):)
עכשיו אני רק צריך שפשוט תגידו לי איזה כפיפת בטן הכי טובה וכמה חזרות + סטים לעשות במשך שבוע . . [ יש כפיפות עם רגליים בזוית 90 מעלות , יש כפיפות עם רגליים על הרצפה . . יש כל מיני חארטות של עד איפה לעלות עם הראש ] קיצור באיזה צורה לעבוד על הבטן . . כשכבר ה"בסיס" מבחינת השומן וכו' קיים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הכיוני אני רואה תואם לבן אדם
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח מה אתה בהלם מהשאלה אחי ?
כולה שאלתי איזה סוג של כפיפת בטן הכי אפקטיבית . . . וכמה חזרות יספיקו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בנעוץ יש אשכול של יושי מוטו כנס לשם
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני כבר מכיר את האשכול הזה אבל עדיין אין בו את התשובה לשאלה שלי יש בכלל הבדלים בין סוגי הכפיפות השונים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ברור שאם תעשה כפיפת בטן בלי שיפוע וכפיפה עם שיפוע שלילי אז השלילי יהיה יותר קשה כן? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ברורים ההבדלים שציינת אחי . .
אז ממה שאני מבין ממה שאתם אומרים אין הבדל בין סוגי הכפיפות צריך להגיע ל"כשל" בכל סט או כמה חזרות מוגדרות כמו 25 וכו' מספיקות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל מסה תעשה 2-3 פעמים בשבוע 4 סטים של 12 חזרות בשיפוע שלילי עם משקל.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 1-2 פעמים בשבוע 12-15 חזרות שתי תרגלים כל תרגיל 3 סטים
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס מה שאתה צריך זה להעלות במסה בישר בטני, אז פשוט תעשה כפיפות בטן בשיפוע כמה שיותר שלילי בשביל גם לעבוד על החלק התחתון של הבטן שהוא יותר קשה להבלטה, וגם בשביל שתצטרך להוסיף פחות משקל ולהעמיס פחות על החוליות.
מבחינת הסטים תעשה 3-4 סטים של עד 12 חזרות (ולא פחות מ-6), וזה ישים דגש על ניפוח. בודאי שעדיף להגיע לכשל. אם אתה מרגיש לחץ בגב התחתון אז תוריד משקל ותתרגל לתנועה נכונה לפני שאתה ממשיך בטווח חזרות נמוך... מקווה שעזרתי :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() על מנת לפתח ריבועים בבטן צריך להוריד באחוזי שומן, ואמרת שאתה רזה אז זאת לא הבעיה כאן, למרות שעדיין עדיף לך למדוד אחוזי שומן ולראות מה מצבך.
דבר שני אתה צריך לעבוד על בטן בהיתנגדות משקלית רצוי, ואני הייתי ממליץ גם על שיפוע שלילי. 2-3 פעמים בשבוע 3 תרגלים 3 סטים כל תרגיל 8-15 חזרות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד
|
![]() |
![]() |