|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
פתחתי פה אשכול על זה בעבר אבל עכשיו זה קצת יותר רציני ויש לי שאלה חדשה... אני זקוק להתייעצות לאחר שעות של שיקולים וחישובים (...באמת) אז ככה: גיל: 16 משקל: 56 גובה: 181-183 תפריט: 07:00 - ארוחת בוקר: אחת וחצי כוס חלב 2-3 כפות גרנולה/דגנים מלאים 2 פרוסות לחם מלא 1 כף שמן זית 10:15 2 פרוסות לחם חיטה מלאה 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן 12:00 2 פרוסות לחם חיטה מלאה 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן 14:45 קערה אורז/פסטה... (פחמימה) עוף: חזה/200 גרם דל שומן 16:00 - תחילת אימון: 1 בננה 2 פרוסות צהובה לייט 9% 17:15 - סוף אימון: אחת כף 'אבקת חלבון כלשהי.. מי גבינה' (מיידי) אחת וחצי כוס חלב כף חמאת בוטנים 20:00 1 קופסאת טונה במים קוטג' 0.5% 1 ביצה קשה 2 עגבנייה/ ירק :לפני השינה 1 כף שמן זית 1 יוגורט ביו טבעי 1 ביצה קשה אוקיי אני ניסיתי להרכיב את התפריט הזה במירב יעילות לדרישה הנוכחית (עלייה במסה) אני גם חשבתי לצרף עוזר למשימה (אבקת חלבון) וניתקלתי ב-2 מאוד נחמדים: SERIUS MASS של OPTIMUM או Perfect 3000 שניהם נורא מומלצים אני יודע אבל הסריוס מאס מועשר בכל מיני מינרלים וקריטאין ואלה... אוקיי תודה לעוזרים, אם אפשר לצרף הסבר לכל שינויי שעלה על דעתכם. המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |