|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אהלן חברה,
אני עושה עבודה על פציעות ספורט בקרב מתאמנים בחדר כושר במסגרת אותה אינני יכול לפרט כאן. אשמח עם כל אחד יעלה איזה פציעה הייתה לו,כתוצאה ממה,איך בא לידי ביטוי הכאב (נפיחות,שטפי דם,אדמומיות וכיוצא בזאת) מה אמר הרופא הבודק והטיפול שהוא הציע,ומה היה הטיפול הממשי. אודה מאוד עם יהיה שיתוף פעולה,בסוף גם נעלה את זה לאשכול כפוסט לפציעות ספורט |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ידע אישי, לא לעשות כתפיים עם משקל גדול 6 חזרות או פחות סיכוי גדול להפצעה
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה אומר
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אממ אני יכול להגיד לך פציעה שהייתה לי בכתף ועד עכשיו אני סובל ממנה אבל לא ממשקולות אלא מאימון האבקות אם זה רלוונטי
![]() |
#8 |
|
![]() כתף-לחיצת חזה- כאב מציק בזמן מאמץ-הרופא נתן חרא משחה- מנוחה- חזרה לפעילות הדרגתית הקלה על הכאב אבל לא לגמרי.
![]() |
#9 |
|
![]() כואב לי בזמן ריצה בעצמות של הרגליים ליד התאומים-שבר מאמץ לא?!
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
לא התאמנתי על רגליים יותר מחודש בגלל זה אבל חזרתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה אם חגורה
גרמה לחוסר שוויון בין השרירים של הגב והבטן כתוצאה גרמה ללחץ בגב התחתון עד היום אני סובל קצת לאט לאט זה עובר אם חיזוק הבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אממ זה דווקא יש להרבה,כאב באמות חזק מאוד וזה מתבטא כמעטו בכל תרגלים,זה התחיל בתרגילים יש קדמית ואז כל דבר שהיתי מרים יש הלחץ הזה עובר באמות עד למרפק..
הרופא הציע לי להתאמן עם תחבושת אלסטית זה עזר אבל מה שהיא עזר זה הפסקה ואז התחלתי להתאמן עם תחבושת אלסטית. חוץ מזה אני מכיר הרבה אנשים שמרימים משהו הלחץ עובר למרפק.. פעם לא היה לי את זה אבל עכשיו שאני עושה לחיצה צרפתית אני לא מצליח הכאב עובר לנקודה אחת (המרפק ) ומחסל אותי..
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נפל לי על האצבע דאמבל של 26 קילו בלחיצת חזה בשכיבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דלקת ממוט W בתרגיל של יד קדמית, עשה לי דלקת באמות של 2 הידיים
תרגיל לאמות עם מוט ישר שאתה מכופף את היד (למעלה) וכף היד בכיוון הרצפה עשה לי דלקת בשורש כף היד, השבית אותי ליותר מחצי שנה.. התחילו לי דברים בכתף אבל איך שזה התחיל לקחתי עוד הפסקה מהמכון בקיצר.. קחו את כל הזמן שיש לי מנוי לחד"כ, תחתכו ל-2 וזה הזמן האמיתי שאני באמת התאמנתי בגלל כל הפציעות למיניהן שהיו לי אם אני אזכר בעוד אני ארשום
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הכאבים אצלך היו (או עדיין) בחלק החיצון של היד? יעני בצד של הזרת? זה איפה שלי יש איך מתי וכמה זמן לקחת מנוחה אם תוכל לספר אני לצורך העניין כבר 3-4 חודשים עם זה, בהתחלה לא יכלתי להזיז תיד, עכשיו זה כואב סתם מדי פעם ככה, בעיקר בתנועות קיצוניות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מרגיש שהכאב כאילו בא מהעצם? אם תנסה לחפור קצת שם ולגעת זה כואב נכון? בכ"א תעיף את המוט W מהתוכנית שלך ותיהיה יותר עדין בדברים שדורשים מאמץ של האמות מנוחה טוטאלית תעזור אפילו יותר.. זה מה שאני עשיתי ואחרי חודש\חודשיים זה עבר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לא עובר יותר מחצי שנה אבל כאבים ניסבלים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דלקת בשורש כף היד כבר כמעט שנה
מה אומר הרופא? לא יותר מדי, שם לי גבס נתן לי פיזיותרפיה כדורים זריקת קורטיזון ועכשיו רוצה לתת לי עוד זריקת קורטיזון. ועוד לא דיברתי על הבדיקות שעשיתי. בקיצור לאט לאט ותתפללו לטוב
![]() |
#19 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() דבר עם אליאב קרייסלר ועם ahtung לשניהם באמת היו פציעות רציניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סינדרום צביטה בכתף ימין נגרם לי מoverload (משקל יתר) כבר מעל שנה כל תנועה שאני עושה בכתף שהיא מעל 90 מעלות (הרחקה והרמה) יש לי סוג של צביטה בכתף- מה שקורה בעצם מפעולה לא נכונה ומשקל גבוה מידי נתפס בין העצם של הכתף לבין העצם של היד גיד וכתוצאה מהתפיסה יש כאב חד שמתבטא בצביטה כזו.
|
![]() |
![]() |