|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מפקחים תרגעו, מה זה כל דבר קטן אתם מוחקים,נועלים!
איך אפשר , מה מספיק אני בבצפר כמה שעות למה לחזור לבצפר? קיצר לא רוצים לקטלג כותרות רוצים לעשות צחוקים רוצים לדבר על כוסיות ודברים לא קשורים וביכלל תפסיקו למחוק הודעות ידבעות! זה פורום דיבורים כללי! ![]() ולא למחוק תפוסט הזה!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המנהלים מנסים לעשות את עבודתם על הצד הטוב ביותר,וזאת ללא תמורה מגיל.
תעריכו זאת ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בכל פורום נורמלי זה ככה. אז הם רוצים להפוך את הפורום הזה לאחד נורמלי - מה הבעיה?
באמת כואב לך לפתוח פוסט עם כותרת אינפורמטיבית ולא ":):):):) כנסו דחוף"? |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() חח ולא גבר, ככה נירא דיבורים כללי, באחד הפורומים הגדולים http://img359.imageshack.us/img359/4532/22285432mn1.jpg
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אין לי בעיה שבכל הפורום ניהיה רצינים וכ'ו..
אבל פה תכלס בא לנו לדבר על מה שבראש.. Ran Anthon עידן YOGY וכל השאר הם מנהלים פצצות אחד אחד.. פשוט אני מרגיש שהמפקחים לא נותנים לנשום.. דיי חאלס הם הופכים את זה לפורום של חנונים, הכל משטר! |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מאיזה פורום זה לקוח?
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אלסף....
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי זה פורום מסחרי ולא הפורום של אבא ש'ך, ויש כאן ניהול בשביל שלא יהיו נושאים מטופשים. ופתחתי פוסט בדיוק 4 שורות מתחתיך שמסביר בדיוק למה אנחנו מנהלים כמו שאנחנו מנהלים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |