|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למרוח לפני האימון או אחרי?
של לי משהו של אגיס לנשים בהריון
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אמורות להיות הוראות לא?
תתמרח בבוקר ובערב לא נראלי שהאימון אמור להפריע ובערב זה אומר אחרי ד"א מה השם המלא של המשחה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Elastan
רופאת עור המליצה לי על זה לטשטוש קל ומניעה אבל אי אפשר לרפות מה שיש עכשיו ואין הוראות על זה בקשר לאימון, זה לנשים בהריון..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעדכן אותנו אם זה עובד..ותמרח בערב לפני השינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מורח לפני האימון בשביל שהעור יהיה גמיש יותר (ועושה גם חימום)
אני ירמח גם אחרי האימון וזה מטשטש קצת (יותר טוב משמן נבט החיטה לדעתי) אבל עדיין לא משהו המישחה הזאת
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() ההפך תמרח אחרי, באימון תמותח את העור אז מזה עוזר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שאני מותח את העור והעור לא מספיק גמיש זה קורע אותו ואז נוצרים הסימנים המגעילים האלה
אם הוא יהיה יותר גמשי אני משער שזה יעזור למנוע היווצרות סימני מתיחה חדשים
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אם אתה יודע למה אתה שואל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חרטא נשמה...
הדבר היחידי שעוזר לסימני מתיחה לטשטוש זה לשזף את עצמך לכושי ועדיין רואים... ושיעלמו זה שהעור ימתח עם השנים עד כדי כך שלא יראו כבר את הסימנים תהליך של שנים... ואנשים כמונו עושים הרבה שינווים בזמנים קצרים מאסה חיטוב מאסה חיטוב אז בוא נגיד שיש לך עוד הרבה זמן לחיות איתם... אפשרות שנייה זה מתיחת עור לכל הגוף או למקום שאתה רוצה לכל הגוף אני מאמין שזה 60-70 אלף שקל שזה כלום כמובן :] למקום כלשהו אני חושב שזה 20 אלף ככה שזה גם כלום כמובן :]
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"ושיעלמו זה שהעור ימתח עם השנים עד כדי כך שלא יראו כבר את הסימנים תהליך של שנים..." לא הבנתי, אבל טוב לשמוע שיש פיתרון כל שהוא אפילו אם זה 20,000.. פעם חשבתי שהדבר היחיד שפותר את זה זה או שיזוף רציני או לייזר אבל אחרי חצי שנה זה חוזר להיות כמו קודם
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() בדיוק אתמול הלכתי לרופא להביא מרשם למשחה הזאת....גם הוא אמר לי שזה לא מעלים זה רק מטשטש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד ככה יש שתי אופציות. או ניתוח או לחכות וזה הרבה שנים... ולא רק הסימני מתיחה אלא עודף עור וכל שאר החרטא.
![]() |