|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() שמעו יש לי עכשיו 150 שקל ובעוד יומיים אני מקבל 200 ואני יכול לקנות את האפטר מקס
![]() עכשיו איזה טעם אתם ממליצים שוקו/וניל? חג שמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחסוך עוד 200 ותקנה חלבון וקריאטין בנפרד. אפטרמקס סתם מונע ממך הרבה אפשרויות ואתה לא תרגיש ת'קריאטין בגלל שהמינון שאתה תיקח יהיה קטן מידי.
![]() |
#3 |
|
![]() לא. אני יסביר לך גם למה. מכיוון שבאפטר מקס יש כ5 גרם קריאטין מונו, אחרי אימון אני לוקח שלושתרבע סקופ חלבון עם מים וזהו. ויוצא 3 וחצי גרם קריאטין ומבחינתי זה מספיק, אם אני יקנה עוד קריאטין זה חתיכת בזבוז כסף שלא יתן לי כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() יכול להיות שלא שלא עניתי לך אבל אני יודע שהמינון של הקריאטין באפטר מקס הוא קטן, מבחינתי זה מספיק, ואין לי מאיפה להוציא עכשיו עוד 200 פשוט אני סוחט תהורים שלי ואם אני יגיד להם שאני רוצה לקנות קריאטין אני יקבל אצבע משולשת לתוך הפרצוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לקנות שילוב של חלבון וקריאטין אם אתה לא תשתמש גם ככה בקריאטין שבפנים ?
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אמממ תאכלס אחי גיינר זה ממש בזבוז כסף יש לך 30מנות אתה לוקח כל יום 0.75 מנה? אמממ זה יוצא לך 45ימים,משמע חודש וחצי,כל חודש וחצי להוציא כמות גדולה של כסף? זה בזבוז אחי,קנה לפי דעתי קריטאין 140ש''ח (חבית של 300גרם) או של 600גרם (200ש''ח) אם אבקה של אופטימום קרם עוגיות ואללה זה יותר משתלם ונשאר לך כמו בובה לכמה חודשים טובים..אבל וואלה אחי זה שיקול שלך
![]() אמממ ובנוגע לטעם-כמו שכבר אמרתי לך באייסי,קח שוקו ![]() יאללה זזתי לישון אחי לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אני אשתמש אבל במידה מועטה^
|
![]() |