|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לאנשים שמשתמשים בריטלין - האם אתם מרגישים הבדל באימון (לטובה או לרעה) אחרי שאתם לוקחים ריטלין לעומת אימון בלי ריטלין?
תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מצטרף לשאלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח ניראה לי ככה ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אני לוקח ריטלין כבר 7 שנים, אז תרשה לי לענות לך, קודם כל אתה לא יכול לקחת תתרופה בלי מרשם של רופא ובדיקה שעברת והוכחה שאתה עם בעיות קשב וריכוז, לגבי השאלה שלך, אני לוקח לפני אימונים ריטלין של 10 מ"ג לא משהו רציני וההבדל הוא לטובה מבחינה של הרמת משקלים, עם ריטלין אני בהרבה יותר מרוכז ומצליח להרים גבוהים בהרבה יותר כשאני בלי ריטלין ובפעילות אירובית שלא לדבר, אני פשוט מצליח לרוץ על רמה גבוהה הרבה זמן ולא מצליח להתעייף, לתחרויות ריטלין לא חוקי אבל אני בכל זאת לוקח כי לא עשו לי בדיקה של סמים או משהו כזה... אבל אם תופסים אותי מעיפים אותי לכמה שנים טובות..
![]() עכשיו יש כמה חסרונות בריטלין: קודם כל ריטלין יעשה לך הרגשת דיכאון חריפה ביותר, אתה תגיע לאימון כולך מבואס, אנשים ידברו אליך ואתה אשכרה לא תענה להם אתה תהיה אדיש ביותר וכמובן מאוד שקט.. יש עוד השפעה לא טובה לריטלין, היא עושה כאבי בטן חלשים לכמה עשרות דקות, אבל לא משהו רציני אחי אני כבר סובל את זה מלא זמן וגם אתה תוכל.. יש כמה אנשים שאומרים שזה הורס תכבד ותכליות, חרטה רצינית :/ הייתי אצל רופא מקצועי והוא בעצמו הוכיח לי שזה טעות! למרות שלאימונים אני לוקח ריטלין, לבית ספר אני לוקח קונסרטה שזה בהרבההה יותר חזק מריטלין פי 3 כי בנוסף לבעיית קשב וריכוז שלי גילו שאני היפר ראקטיבי, וזה פאקינג חזק זה משפיע עלי כל היום, בלימודים ובהתנהגות הריטלין עשה שיפור מאוד מאוד מאוד רציני ואין שום יום שאני שוכח לקחת גם בטיולים שנתיים ובימי שבת.. אם יהיה יום שאני ישכח לקחת תתרופה אני יכול לזרוק על מורה כיסא, אם היא תזרוק מילה לא במקום וזה ממש לא מצחיק ולא לעיניין שיעיפו אותי מבית ספר, כי הממוצע שלי 84 התנהגות א', חחח חבל להרוס משהו שבניתי כבר כמה שנים.. כך את זה גם למבחנים, אתה לוקח אתה מקבל ציונים גבוהים מאוד כי עם ריטלין היכולת ריכוז שלך גבוהה מהרבה ילדים בכיתתך חרשנים ביותר :/ יום טוב, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך שאתה מתאר את זה, זה נשמע גם קצת פלסיבו.
אתה חושב שאם הייתי נותן לך כדור שלא מכיל כלום והייתי אומר לך שזה ריטלין היית מרגיש הבדל?
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני לא צריך את זה בשבילי, אני לא צריך לקחת ולא מתכנן לקחת. תודה על התשובה.
erezg.. זה כל הקטע בפלסיבו, כל אחד יגיד לך שהוא חושב שהיה הבדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יקרה משו אם מישו שלא צריך ריטלין(אין לו בעיות קשב וריכוז וכל הדברים האלה) יקח את הכדורים..בהנחה שיש אותם??
כי אני לא צריך אותם..אני מסתדר בלימודים..אבל אם נגיד צריך לחרוש יום שלם ואי אפשר לעשות את זה כי זה הסטוריה/ספרות/כל מקצוע שיש בו הרבה לכתוב אז זה יעשה איזה נזק..לטובה אני יודע שזה ישפיע..אבל יש נזקים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא משנה אם זה באמת עושה משהו או שהוא רק מרגיש שזה עושה משהו.. התוצאה חשובה..
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתם מדברים חארטה אש. ריטלין כן עוזר וזה לא פלסיבו בשיט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, דימי צודק - יש בסיס הגיוני לזה שריטלין יעזור בלי קשר לפלסיבו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום כל מחקר של תרופה/תוסף שמכבד את עצמו מעמיד קבוצת פלסיבו להשוואה, כך שלא הכל בראש. ולא אמרתי שזה 100% פלסיבו. אמרתי שמהתיאור שלו, נראה כאילו הפלסיבו משפיע פה לא פחות מהריטלין. ברגע שהוא אומר ש"אם הוא יפספס כדור, אז הוא יזרוק כסא על מורה", זה כבר נשמע Too much. כמו האנשים שלקחו פעם ראשונה 5 גר' קריאטין, הלכו להתאמן אחרי חצי שעה והרימו 20% יותר בבנץ'. אני לא אומר שקריאטין לא משפיע, אבל אני כן אומר שהפלסיבו משחק כאן תפקיד גדול.
![]() |
![]() |
#16 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אם להגיד ת'אמת...אני אמור לקחת ריטלין..אבל לא לוקח מסיבות אישיות....אבל היה לי מיבחן גדול בלשון ליפני שבוע בערך..ובאותו יום לקחתי ריטלין....והעלתי מישקלים בכל התרגילים שלי באותו אימון..אם זה קשור או לא...אני לא יודע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם זה מה שגורם לך להרגיש יותר טוב אז למה לא.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עוזר האמת, ולא מעט.
רק חבל שתופעת הלוואי-הזעת יתר פשוט מטרפת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושוב, לא טענתי שזה 100% פלסיבו, טענתי שהתיאורים שלו קצת מוגזמים והפלסיבו נותן פה אותותיו.
![]() |
![]() |
#20 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |