|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() כל פעם שאני פותח את האימיול לאחר מספר דקות מופיע לי מסך כחול כמו של דוס עם כיתוב של error וכל מני דברים שאין לי מושג מהם אומרים בקשר לתקלה ומיד המחשב מכבה ומדליק את עצמו מחדש. הדבר היחיד ששונה לאחרונה במחשב הוא ספק האינטרנט, הייתי על אלחוטי ועברתי לחיבור ישיר של בזק בנלאומי בדירה החדשה שלי. יכול להיות שמדובר באבטחה כלשהי של המחשב? התנגשות תוכנה/חומרה?
יש לי חלונות XP... תודה מראש על העזרה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה קורה רק כשאתה מפעיל את האימיול אז תנסה להסיר אותו להתקין גירסה אחרת ...
תתקין את הגירסה הכי חדשה. לינק לגירסה הכי חדשה... v0.47c. http://kent.dl.sourceforge.net/sourc...-Installer.exe אם לא עוזר אז תעדכן כאן ונחשוב על פיתרון אחר.
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() סבבה. תודה רבה. אני אהיה בערב אחרי העבודה בבית ואנסה...
המון תודה מני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() מני... עדיין אותה בעיה. התקנתי את הגירסה החדשה וזה לא עוזר.
זה המסך שאני מקבל: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זו בעיה של דרייבר לפי מה שהוא אומר.
אמרת שעברת מאינטרנט אלחוטי לאינטרנט רגיל...אז המודם שקיבלת יכול להיות הגורם לבעיה. תנסה להתקין את הדרייבר שלו מחדש. ואיזה ווינדוס זה באמת?
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() XP...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נדיר באקס פי לקבל כזה מסך.
דרך אגב, ממליץ לך להוריד את הגירסה החדשה של אקס פי עם Service Pack 3 ששמתי באשכול ההורדות.... הווינדוס הכי טוב שיש....משתמש בו בעצמי... יציב כמו סלע, שלא כמו האחרים שיציבים כמו הבריאות של אריק שרון....
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא מוצא את זה ב"הסר תוכנות" בלוח הבקרה. מה עושים?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() אתה לא אמור לקבל בלו סקרינס ב-xp.
בכל אופן ההודעה הזאת יכולה להצביע על תקלה חומרתית שיש לך במחשב שקשורה לזכרון. או שאחד הדרייברים שלך לא מתאימים לרכיב חומרה כלשהו. יש הרבה פירושים לתקלה הזאת.. התקנת משהו חדש לאחרונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() אם יש לך Xp יש לי פתרון פשוט מאוד בשביל שאני תמיד עושה שמשהו מתחרפן! פשוט תעשה System Restore לתאריך אחר, נגיד יש לך את הבעיה הזאת כמה ימים, אז תעשה חזרה אחורה לקונפיגורציה שהיתה לך לפני שבוע נגיד או שבועיים, מתי שלא היתה בעיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() יש לי אותה כבר כמה שבועות ואני מעדיף לא לשחק עם זה.
אני כמעט בטוח שהבעיה קשורה לחיבור אינטרנט/מודם חדש. רק שאין לי מושג מה עושים כדי לפתור את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() נו זה קשור למשהו חומרתי אמרתי לך !
אם אתה אומר לי שהחלפת כרטיס רשת אני יכול להגיד לך שזה כמעט בטוח בגלל זה. החלפת כרטיס רשת במחשב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() לא בדיוק, היה לי כרטיס רשת אלחוטי וגם כרטיסי רשת בילד אין בלוח אם,
(יש לי Dfi Lan Party זה לוח שמתאים למשחקי רשת) ופשוט ביטלתי את הכרטיס רשת ועברתי לכרטיס של הלוח+מודם חדש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() מי עשה לך את ההתקנה הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() התחל, הפעלה, תכתוב CMD
בדוס תכתוב Ipconfig/all ותבדוק מה האיפי שלך כנס לאקספלורר, תכתוב שם את האיפי (בדר"כ זה 192.168.2.1/2) ותבדוק שהגדרות הראוטר שלך נכונות ושפרטי החיבור שלך תואמים למה שהספק נתן לך. יש מחשבים מסויימים שחבילות קודקים מסויימות מביאות לקריסה כשיש LOWID בתוכנות שיתוף. אתה צריך לעשות PORTFORWARDING לפורטים שאמיול משתמש בהם כדי שזה לא יקרה. אם אתה לא ממש מבין את התהליך כנס אלי לאיסיקיו אני ינסה להסביר 153898643 ד"א, של איזה חברה הראוטר שלך ואיזה דגם?
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() טוב , על הבעיה עלינו.
עכשיו אתה צריך לחשוב מה אתה מעדיף.... להתקין שוב את הדרייבר על הדרייבר הקיים. או לעשות שיחזור מערכת כמו שעומרי הציע...שזו אופציה מצוינת לכל בעיה אבל אני מעדיף תמיד להשאיר אותה לסוף. או שתנסה את מה שנדב אמר שבאמת לא יודע איך לא חשבתי על זה... זו בעיה בפורטים של האימיול כנראה...בגלל זה המחשב קורס כל פעם שאתה מפעיל את האימיול. יש התנגשות.
![]() |
#19 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אין לי ICQ , יש לך מסנג'ר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
זה גם האימייל שלי אם תרצה לשאול משהו בכל מקרה, נדבר מחר אם תרצה ד"א, מני - התנגשות פורטים כבר לא קיימת בראוטרים החדשים.. יש ניתוב חדש שגורם לפורטים להתחלק במרחב
![]() |