|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לא פעם יצא לי לשמוע שאבקת חלבון הוא כל תוסף מזון כל שהוא מזיק לכבד
דוגמא: בדומה לפיתום אווזים שעל ידי צינור מחדירים להם כמויות אוכל גדולות שלגוף קשה לעכל אותם השאלה שלי עם ככה עובדת גם אבקת החלבון ,עם לגוף באמת קשה לעכל את כמות החלבונים ?ועם זה מזיק לכבד? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() כשאתה אוכל עוף/בקר/טונה/ביצים זה מעמיס על הכבד? מעמיס על מערכת העיכול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לפני ששאלת היית צריך לקרוא את המאמרים באתר אם אתה כל כך מתעניין בנושא.
ובקשר לשאלתך זה עוד אחד מהמיתוסים שאמורים להרתיע אנשים מלהיות בודיבילדרים ושפותחו על ידי מתנגדים של ספורט זה כנראה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חלבון כתוסף לא מזיק , לאנשים כמונו ,אנחנו לא משתמשים בכמויות כאלה שזה יכול באמת להזיק.
אבל............חלבון טבעי שבא מבשר דגים וכו' כאשר המינון גבוה מהצורך של הגוף , יש מנגנון שמפריש את המיותר החוצה , לעומת חלבון מלאכותי (אבקת חלבון) שהגוף לא מסוגל להפרישו ויתכנו בעיות בכבד...... (זה מה שהסביר לי פעם רופא , אל תקחו את זה כתורה מסיני)
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() L
O L |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם תשתה אבקת חלבון יצמח לך זנב ובסוף תהיה חמור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להכנס לwww.pubmed.com זה אתר שמאגד את כל המחקרים בתחום ומשמש גם סטודנטים לרפואה ורופאים. תבדוק שם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() החלבון לא יומר לגלוקוז ואז (במידה ואין צורך בגלוקוז) יומר לשומן?
|
![]() |
![]() |