|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן חודשים עכשיו יש תרגילים שיש בהם מוט כמו לחיצה צרפתית במוט אני מרים עכשיו אני מרים הרבה חזרות אבל עם אני מוסיף קילו וחצי ועוד קילו וחצי בכול צד אז קשה לי לעשות 4!!!
אני מגיע רק ל4 ככה ........... אבל במשקל הרגיל שאני מרים אני עושה איזה 12 + אבל אני עובד על חזרות של 7 אבל הבעיה יש לכם איזה קומבינה איך להוסיף למשקל רק קילו 1? כי קשה לעלות 3 קילו כול פעם זה גם מאט תעבודה......... 3 קילו ביד אחורית זה קשה זה לא כמו גב או חזה או רגלים ..... קשה לעלות כול פעם 3 קילו יש לכם איזה קומבינה או מה אפשר לעשות במצבים האלו ???? תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיתאמן על המשקל ששאתה עושה הרבה כול פעם תעל עוד חזרה עד שהיה לך כבר קל ואז שתעלה משקל תוכל לעשות הרבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לעלות 3 קילו זה ניראה לי לא פשוט אחי לא יודע למה זה יד אחרית קשה לעלות ביד אחוריתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז אתה מוזר....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה מוזר אחי אפילו אהמאמן שלי אמר לי תעלה אפילו קילו 25 בכול צד ועוד קילו 25 בכול צד הוא אמר לי ככה .. כי אני רואה שאתה מרים את זה בלי בעיה אבל אני מוסיף1.25 בכול צד וקשה לי ממששש..
כי ביחד זה 2 קילו וזה קשה ואני עובד על חזרות של 7 אין לכם איזה קומבינה איך להוסיף רק קילו ??? קיים דבר כזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נו זה מוזר אין מה להגיד...
והמאמן שלך מגזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: שלום! אני יוסי. אני מיתאמן בפיתוח גוף כ- שלוש שנים.
עוסק ב:: מטכנת מכונות חריטה (כן זה נשמע חנוני)...
חדר כושר: גו אקטיב - go active
|
![]() מה אני יכול להגיד לך אתה שחיף אחי אבל אתה יכול לנסות לעשות אימון כח עם משקל גדול ו עד 6 חזרות... אולי זה גם קשור לסיבולת אז תנסה לקחת משקל קטן ולעשות בין 15-20 חזרות... אולי זה יעזור.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר אז תעבוד עם המשקל הגבוה על 7 חזרות...2-3 אימונים ותצליח להגיע גם ל12 חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
אבל למהה אתם חייבים לקחת לי ת'חתימה למהה מה כואב לכם?
![]() |