|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה בסקוואט אני לא יודע למה הגב שלי נוטה קדימה לא משנה כמה אני מנסה , ואם אני שם כזאת משקולת קטנה בעקבים אז זה יותר טוב אבל אז כואב לי בברכיים .. הרגלים מספק חזקות בטוח (רק עם המוט) אבל עדין למה הגב נוטה קדימה ? מה אפשר לעשות תץץץ
תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תסתכל על התקרה כשאתה עושה את זה ככה הגב יהיה ישרותכניס תתחת אחורה כמה שיותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() נוטה קדימה אבל ישר?
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה את מה שדמון אמר.. ואם זה לא יעבוד אז לא לא יודע תנסה אולי לעבוד על גב תחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הגב אומר לתת הקדימה.
אתה לא יכול לעשות סקוואט כשהגב ב90 מעלות לאגן. נטייה קדימה היא בסדר רק תשמור עליו ישר, זאת אומרת לא לקמר את הגב. תכווץ את הגב התחתון (תחת החוצא) ו"תישען קדימה" כמה שצריך. תחפש ביוטיוב סירטובים ותראה איך אנשים עושים.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי אבל עדיין המאמן שלי מציק לי שאני מטה אותו יותר מדי .... ועשיתי לתקופה של חודש בסמית' וזה חרטאא עשיתי שם עם 80 קילו ולא שמתי יותר כי ממש מרגישים תגב תחתון כי הוא מקבוע וישר ... ובחופשי ב20 קילו אני מרגיש יותר חח אבל חוץ מזה זה לא משקל 20 אבל עדיין אני לא יציב כל כך והגב נוטה קדימה בצורה משמעותית
מה אפשר לעשות ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ואז דרך יש לחזק תגב תחתון חוץ מדד ליפט שכרגע אני לא מעוניין להתחיל לעשות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() דבר ראשון תעבוד על טכניקה זה כבר יבוא לך, תעבוד לאט ונכון אל תמהר עם משקלים.
תנסה למצוא איך הכי נוח לך תפתח פיסוק ותוציא כפות רגליים החוצא עכשיו תירד לאט ותשים לב איך אתה מאוזן הכי טוב, תשתדל כמה שפחות להישען קדימה אבל אל תחשוש לא להישען בכלל. והמאמן שלך בטח אומר שזה לא טוב כי הוא מכיר רק סקוואט בסמיט אז הוא חושב שאם נשענים קדימה זה לא טוב. בכול מקרה אמרתי לך בהדועה הקודמת תראה סרטונים באינטרנט ותקרא מדריכים, יש עוד מקורות מידע חוץ מהמדריך בחדר כושר.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה גבר אחד הכלים ... יאללה ניקח עכשיו כל אימון תמוט נעשה פול חזרות עד שהטכניקה תבוא לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותי סיבולת שמסיבולת .. אני עכשיו רוצה להשיג טכניקה מינימלית כדי שאני אוכל לעבוד כמו שצריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
תעבוד כמו שצריך על טכניקה המשקלים יגיעו לבד.
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מבט לנקודה של בערך 5-6 מ' קדימה על הרצפה. |
|
![]() |
![]() |