|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שמעו אני חייב עזרה..דחוף,אז ככה אני מאוד מתקשה בלצבור מסה וגם אין לי תאבון..אני מתמן חצי שנה ובחיים לא אכלתי ארוחת לילה דילגתי כי קשה לי..מאוד קשה לי לאכול אין לי תאבון..חשבתי שגיינר יועיל לי אז רציתי SERIOUS MASS וגילתי שזה רק ל 8ימים..(8מנות) התבאסתי.אז תכננתי על PERFECT WHEY למרות שזה רק אבקת חלבון ושזה לא ממש יעזור לי בעליית המשקל..אבל זה היה 81מנות (כמעט ל 3חודשים) 22גרם חלבון למנה אז אמרתי שזה מצויין לטעמי נוחיות לאחר האימון עם קצת בננות..ואמרו לי שאני מקבל חולצה ביחד עם זה..אבל אז גיליתי שיש גיינר (AFTER MAX) שהוא 60מנות שכל מנה 40גרם חלבון ו 40גרם פחמימות.
המחיר של AFTER MAX קצת יותר גבוה אבל סבתא שלי ממנת לי את זה ואמרה לי לא לחשוב כספית רק לקנות את האבקה שהכי תתאים לי.. אני מתלבט בין שניהם.. האם זה באמת 40גרם חלבון ו 40גרם פחמימה למנה אחת של אפטר מקס? והאם זה נכון שיש שם 60מנות? (יספיק לחודשים?) אשמח לתשובות. נ.ב מה הטעם של AFTER MAX איך זה? ואיך הטעם של PERFECT WHEY? שמעו זו תיהיה האבקה הראשונה שאני אקנה ואני מתלבט..אני לא רוצה גם סתם להוציא כסף,צובט לי בלב על הכסף של סבתא שלי..אני מתקשה לעלות במשקל..נקודה חשובה.. ואני בנתייים לא אוכל כמו שצריך ואפילו ירדתי 1ס''מ היקף יד.. בבקשה עזרו לי... אני בן 14 וחצי,60KG CM 178 היקף יד 30-31 אוהב אותכם בבקשה תעזרו לי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לקנות את הסיריוס מאס, ותשתמש בה בחוכמה כי בד"כ מגזימים עם מנת ההגשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אהה עכשיו ראיתי את ההודעה שלך..באשכול האחרון..20מנות כל מנה זה 40גרם חלבון ופחמיה?
אוף..באסה..יא אללה איך אני בבאסה.. אחי אין מצב אני נוגע בסיריוס מס..285שקל לשבועיים (חצי מנה כל יום) זה ממש ביזיון..ואפטר מקס 20יום (מנה ליום) 340שקל זה גם לא מעט... טוב נו..אני אקנה Perfect Whey ובכל זאת יגדל לאט..הגיינרים זה פשוט ביזיון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה את הPerfect 3000, אבקה מעולה, לא תצטער
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי שניה אני בודק כמה מנות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחשלי היקר...
אני כל כך רוצה לעזור לך אבל לפני זה באמת כואב על הכסף שסתם תוציא שאם כבר אתה מוציא את זה על פיתוח גוף אתה יכול לקנות אומגה3 או מולטי ויטימין או לא יודע מה אם מה שישאר... שמע לי... אני בטוח שאין לך בעיה לאכול בננה.. ואתה גם אוהב מתוק :] בגלל זה... תקנה אבקת חלבון ! שתפסיק לך להמון זמן ותשתמש בה בחוכמה... למשל לאחר אימון סקופ של אבקה שבדרך כלל מכילה 22-23 גרם חלבונים וכמעט ללא שומן ופחמימות בגלל זה אתה תקנה סוכר ענבים שלא עולה הרבה ותשים גם סקופ גם יצא לך טעים וגם ערכים מעולים כמעט כמו גיינר אם זה עדיין לא מספיק לך אתה יכול גם להוסיף בננה שזה עוד 25 גרם פחמימות זה יוצא לך בדיוק כמו גיינר גם מבחינת קלוריות זה מגיע למשהו כמו 300 קלוריות... מבין למה זה פעם שלישית שאני אומר לך חבל לקנות סתם גיינר ? גיינר זה באמת לאנשים שאין להם זמן לאכול שלא יכולים שבאמת צריכים את זה אתה בן 14 וחצי אתה גודל עכשיו חבל סתם לא לאכול ולאכול מגיינר לקחת שתי סקופים ביום ולאכול עוד 1000 קלוריות... אפילו פחות כמו שאתה אומר. בכל מקרה לגבי הטעמים אני לא יודע... אבל אם כתוב שם שיש 40 גרם חלבונים ו40 גרם פחמימות אז כך יש כנראה. כמובן שזה יכול להספיק לך לחודש וגם לארבעה חודשים הכל תלוי איך תשתמש בזה אם אתה צריך הרבה קלוריות ואתה יכול להכניס רק ממנו אז זה ייגמר מהר אבל אם אתה תקח סקופ חצי סקופ ביום אז אני מאמין שישאר להרבה זמן. ואם בכל זאת החלטת להקשיב לי וללכת על אבקת חלבון ממליץ לך בחום על צ'מפיון בננה טעם מצווין אחלה ערכים ולא עולה הרבה יספיק לך המון זמן... מניסיון (יש גם כאלו שניסו קרם עוגיות ואומרים שזה יותר טעים קח לתשומת לבך ![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה,עכשיו שמתי לב,אבקה נהדרת..רק חבל שזה 7מנות..שבועיים יספיק לי לא יותר..אני צריך גיינר סביבות 300-400ש''ח גג שישאר לחודשיים מינימום,וגם שיהיה הרבה פחמימות שם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ^
אוקי תודה רבה אחי אתה באמת הבנת אותי אני רואה ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |