|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
איזה מדריך דפוק.. אתם חייבים להכנס
![]() היום בא מדריך מטומטם כזה לחדר כושר.. וראה שעשיתי משקל גבוה עם דאמבלים בחזה.. הוא עושה לי איך אתה הורס את הגוף שלך ![]() התחלתי לצחוק ולשאול אותו למה הורס וכל זה.. לא היה לו ממש מה להגיד חוץ מ:"אתה צעיר עדיין(בן 17) ואתה דופק לעצמך את הגב ואתה תרגיש את זה בגיל 30-40.. התחלתי להתווכח איתו שתלוי איך עובדים אם זאת עבודה נכונה והכל.. והוא אומר לי "אני למדתי מדריך חדר כושר בווינגייט ולא אתה". ![]() :):):):) אחרי זה הוא התחיל להגיע לעניין של האבקת חלבון ואמר שזה דופק את הכליות והכל.. והסברתי לו שהכל תלוי בכמות.. והוא אמר לי "תראה איך שוורצנגר עבר כבר 4 התקפי לב" ![]() אז אמרתי לו איך הגעת לעזאזל מאבקת חלבון לסטרואידים?! קיצר לאחר מכן אמרתי לו "אם אתה מדבר כאלה שטויות כנראה הקורס מדריכי חדר כושר שעשית לא נתן לך כלום" קיצר כל מדריך חדר כושר מסכן שלמד חודשיים קורס נהיה לי מבין גדול.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זיינתה אותו
Well Done |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
איך? כמה זמן מנוחה היה לך בין הסטים בגללו?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() חחחחחח די דפק אחי דפק לי קצת תמנוחות לא נורא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני חירש באימונים...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו מכות
![]() |
#7 |
|
![]() אווווחחח זה מדהים אותי כל פעם מחדש
עד כמה המדינה הזאת חסרת תרבות ספורט ובכלל... תאכלס בפעם הבאה תחסוך לעצמך זמן מהאימון ותגיד לו ישר אני באתי למכון כדי לדפוק תגוף ... יש לך בעיה תתבע אותי וזהו ! לא מבינים בשיט שונא את כל אלה ... צריך להתאגד ולפתוח מלחמה לעשות רפורמות במוסדי הספורט לשנות את התפיסה של הספורט . פיתוח גוף זאת אומנות ! ובכלל מה לעשות פיתוח גוף דורש כאבים ובעיות ומי שבוחר בדרך הזאת , שיגידו לו בהצלחה וזהו שלא יזיינו תשכל
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח כל אחד ניהיה לי מבין עבר קורס ניהיה מר עולם
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() לא מלדמים שום שטות ממה שהאידיוט הזה אמר בוינגייט. זה אני מבטיח באחריות. אין מה לעשות, יש אנשים שמגיעים למסקנות מהמוח המעוות שלהם ומדברים כאילו הם לקחו את זה ממחקרים. שאני נתקל באנשים כאלה ולאו דווקא מאמנים אני מתעצבן כי הם סתם משחקים אותה מבינים ומטעים אנשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שונא אנשים שמתערבים לך במנוחות, הורס את כל העצבים והפוקוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() פיליפ אמר לך ככה אה? הוא מתקלקל מיום ליום
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() זה לא חדש שבוגרי ווינגייט עושים טעויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() עזוב אחי יש לך אחלה מדריך תעריך אותו
תיודע מה יש לנו איזה רוסי אחד(אין לי בעיה איתם רק איתו) הולך עם המכנסיים עד החזה ויש כזה דף עם תרגילים ואתה בונה תתוכנית שלך עליו אז חבר שלי החך אליו שאל אותו מה זה הוא אומר לו"מה שרשום" ועוזב אותו. אחרי זה הוא מתחיל להיתווכח איתי שקודם צריך לעבוד על סיבולת ואחר כח על מסה. ובלי שום קשר לא משנה מה תעושה זה לא טוב תמיד הוא יגיד לך תוריד משקל חשוב טכניקה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() תאמינו לי התחת הזה של מרינה... ייבוא אישי מאלוהים
![]() |
#17 |
|
![]() mp4
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב מדריך, היה היום אחד במכון עוד טמבל עם ראש בקיר שמאמין במיתוס ה15 חזרות לחיטוב ושזה ישרוף שומן, אנחנו מדברים הוא אומר לי "שים רגע את התזונה בצד עזוב רגע", מה עזוב מה איך תתחטב בלי לאכול, פשוט שתקתי והלכתי אין זין לשטויות האלה באמצע אימון.
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() Xdddddddddddddddddddddddddddddd
איזה מאמנים דפוקים יש בעולם. ה' ישמור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)