|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים
למה צריך שרירים ברגליים?! כאילו לדעתי זה סתם מכער ת'גוף חזה מה יותר מנפח?! פרפר בישיבה דחיקה בישיבה משתי זוויות שונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רגליים
אם זה מכער את הגוף לדעתך אז על תעשה חזה מזתומרת מנפח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יעני מבליט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() מנפח?
את זה אתה יכול לעשות רק עם משאבה,ממליץ על המשאבה החשמלית P: סתם..ועכשיו באמת ידגנרט מה השאלה הזאת?על כל אחד זה עובד בצורה שונה,כמובן רוב הבודיבילדרים והאנשים אוהבים לעשות דחיקות (לחיצות) חזה ב-2 שיפועים (רגיל ועליון) יש כאלה שעושים גם שלילי תלוי בתכנית,בכל מקרה לחיצות חזה עובד קצת יותר חזק מפרפר על החזה והוא התרגיל האידיאלי לפי דעתי. קשר לרגליים,אין כזה דבר,אתה רוצה לגדול? תעבוד גם על רגליים,תעשה סקוואטים דד ליפטים תרגילים מורכבים למינהם שעובדים חזק על הרגליים וגם על שאר הגוף,ובכללי תחשוב על זה ככה,יש לך פלג גוף עליון רחב (במיוחד) כולך מפותח גדול שרירי ויש לך רגליים של תרנגול הודו,לא קצת עב"מי למדי?יפה ![]()
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() עוד טמבל מ-fxp איזה שאלות ה' ישמור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Bxl
תודה (: ועכשיו הבנתי למה צריך ת'רגליים =] מורדוך הייתי שם כולה לפני שבוע ופרשתי =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוד נקודה בקשר לרגליים
מכיוון שהרגליים זה קבוצת שרירים כל כך גדולה, כשאתה עובד עליהם אינטנסיבית הטסטסטורון שלך גם עולה בצורה משמעותית מה שעוזר בפיתוח שרירים בכל הגוף ![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() רגלים גדולות = פרופרוציה לגוף....
ותזונה נכונה "תנפח" תגדילאת השריר לא איזה תרגיל אתה עושה זה לא זה שתרגיל פרפר יביא לך +5 ס"מ להיקף ולחיצה תביא לך 6 ס"מ להקיף
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה xD
בשביל לא לפתוח נושא חדש ולהספים הגבתי כבר פה קראתי שבשביל מסת שריר צריך 6-12 חזרות אבל גם בסטים היה 6-12 ומשהו פה לא מסתדר לי כמה חזרות/סטים צריך בשביל המסת שריר/גדילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל גדילה במסת שריר (היפוטרפיה) צריך לעבוד בטווח חזרות של 6-15,כמובן שמעל 12 כבר נוגע קצת בסיבולת ובאזור של 6 נוגע קצת בכוח,לכן,המומלץ הוא עבודה על 8-12 חזרות,כמובן שמומלץ לגוון ולפעמים לעשות גם 6 חזרות (ממליץ בדרך כלל בלחיצות חזה/תרגילים מורכבים בסט-2 האחרונים)
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() כוס עמק ארס אני פה על סף בכיי למה??????... תגידו לי למההההה... אנשים כאלה דפוקים ניכנסים לפורום של פיתוח גוף
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
הרי בשביל מה יש פורום אם לא לעזור לאלו שמבינים פחות ?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתכנן לעשות את זה על :
בטן - שאני יקנה משקולת [וזה בקקקרוב] רגליים ידיים - בדוק חזה - בדוק [פרפר ודחיקות משתי זויות שונות] כתפיים אבל כמה סטים לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך תוכנית?
בכל מקרה זה תלוי בתכנית שלך,בדרך כלל בתרגילים עושים 3-4 סטים,אבל כמה כל שריר?זה תלוי בתכנית שלך,בנה לעצמך תוכנית ותעלה אותה לפה או שתבקש מהמדריך בחד"כ.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() דוגרי =/
אם הייתי בחדר כושר לא הייתי שואל שאלות כאלה אבל אני לא שם וזה מה שדופק אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מבלבל תמוח אתה יודע איזה מגעיל זה גוף יפה ורגליים מכוערות עם שומןןןן
תחשוב ב20 דקות אתה עובד על הרגליים ורגליים זה חצי גוף ורגליים זה ממש חשוב בגלל הרבה סיבותת |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() עם הרגליים אני מקווה שהבנתה כי אנשים גם מסתכלים על הרגלים ואתה לא רוצה שהם יהיהו לך כמו של השחיפים.
ותבנה תוכנית למה אתה בא ככה בחאווה אני לדוגמא עושה לפעמים גם 2 סטים תמבין זה הכל תלוי. ותרגילים ל"ניפוח" כל אחד והתרגיל שלו אבל יש כאלה שהרבה אוהבים ומעדיפים לחיצות חזה,דדליפט,סקוואט,מיליטרי פרס תמבין אני לדוגמא פרפר אני חושה שזה חרא דבר. |
![]() |
![]() |