|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הישרדות קצת מבוים ?
דיברתי אתמול עם חבר, בחור טוב שאני מכיר שנים לא איזה מישהו חרטטן או משהו בסגנון...
אמר לי מידע אישי שלו וגם מקריאת כתבות, שהישרדות זה מבויים מהתחת. הוא אומר שבין הצילומים הם מקבלים סנדוויצ'ים! (מה 60 יום על האי הם אוכלים חלזונות וצדים חזירי בר? מי הם רמבו 2). בנוסף הוא אמר שההישרדות שם מצולם ביחד עם הונגריה ובולגריה והם הרבה ביחד, רק שכמובן בצילומים לא רואים זאת... חלק ממה שהם אומרים זה טקסט כתוב. דן הוא שתול של ההפקה, הוא הבן של מנו ספנות. תשימו לב גם לבנות, תמיד נקיות ומצוחצחות, 60 יום הן על האי, שערה אחת לא צצה להם ברגל או במקום אחר. תמיד הן מגולחות ומבריקות. בקיצור מה שיש שם זה הפקה אחת שלמה של חירטוטים והצגות. תמיד חשדתי בזה עכשיו אני כמעט משוכנע. מה אתם חושבים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חלק ממה שאמרתה היה כתוב בידיעות אתמול. אבל חוץ מזה זוכר את המשימה עם המשקולת 20 קילו?? ז**ן מישהו יוכל פה שעתיים!!! אפילו חצי שעה בלי משקולת זה משימה. אני חושב שהמנצח כבר היה מוכן מראש עוד לפני הצילומים. ועוד משהו כתבו גם שחלק מהמשתתפים שרשומים כמאמן קארטה אדריכל ועוד הם בעצם דוגמנים, קיצר הרוב שמה דוגמנים! אז זה כבר באמת מבויים! ועוד סיפרו שמה שהם עברו לעי אחר בגלל יתושים, שיש שמה צילומים של בתים, שהם שהו בבית מלון כמה ימים... בכללי זה נקרא חופשה אקטיבית בקריבים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן על זה שהם דוגמנים גם אני שמעתי! בחרו אותם אחד אחד זה שקוף.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() הכל חרטא שמה ואני אמרתי כבר מההתחלה שיש להם שמה בטח איזה ספינת קייטרינג שכל פעם באה ומביאה להם אוכל,עלק חיים על חלזונות נו,משחקים לי אותה רוקי 6
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה שהם דוגמנים אני יודע , אבל מאיפה הפליצו את משה הרמאד הזה אני לא יודע .
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
גם לדעתי זה מבויים. עלק חיים על קוקוסים ואננסים :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אל תבלבלו את המח, כמובן שיש דברים שלא ניתן להסתדר בלעדיהם, אבל דרך צילום קשה לשים לב אם לבחורה יש שיערות על הרגל, וכמו כן אני מכיר את נועם טור - בנאדם אדיר, שירת ב-669, לא דוגמן לא כלום.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל בן אדם שנראה טוב הוא דוגמן!!!
אז ברור שיבואו אנשים שמצטלים טוב בישביל להעלות את הרייטינג אבל רק חלק דוגמנים. אני יודע שמולי בסוכנות לוק וויקה בסוכנות יולי(שמעתי שהיא גם לומדת משפטים). ומשה הביאו אותו כהטיפוס האאוטסיידר של החבורה. וכן זה ידוע שדן הוא הבן של מנו ספנות והוא עושה פרסומת מעולה לחברה המשפחתית והוא תותח בלעדיו המשחק לא היה שווה הרבה. ולגבי מבויים לא ממש מעניין אותי אבל עובדה הסדרה עשתה את שלה מדברים עליה בכל מקום בכל זמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לגבי זה שהבנות מצוחצחות והכל, מה ציפית שלא יאפשרו להם להתגלח? אתה רוצה את מרינה\ויקה עם שערות בבית השחי?
זה היה מוריד רייטינג...
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() המשחק לא מבויים אבל מכווררר רצחחחח.. ההפקה כל כך גרוע מוכרת את המשחק לדן כבר פעמיים הצילו אותו מהדחה ובגללם מושיק עף... בפרק שמושיק עף זה היה הכי ברור שיש עלאק משימת ריקוד.. wtf?? מה זה גריז או הישרדות? מכרו את המשימה למרינה כמו שאז העבירו את דן לבנות כדי שהוא לא יעוף ההפקה פשוט על הפנים מתערבת יותר מידי ובלי טעם...
לא נראה לי דווקא שנותנים לבנות להוריד שערות מי שראה את הפרק האחרון שהבנות היו תלויות על הקורה ראו שלכמה יש שערות בשחי אבל חוץ מזה מאפרים אותם בראיונות וזה שקוף וגם העבירו את ג'יברו אי חוץ מזה מה זה החרא הזה? הם חיים יותר טוב מבקלאב הוטל 8 כוכבים מה זה החרא הזה? משימת פרס הבאה הם מקבלים אפשרות לא לאכול באמא שלי כל היום הם אוכלים שניה אחת הם לא רעבים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ד"א התוכנית עיבדה מהטעם שלה כשמושיק עף... יצא החשק לראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה אתמול כתבה על זה במעריב. ביגלל היתושים הם קיבלו אנטיביוטיקה וביגלל שאסור לקחת אותה על בטן ריקה אז הם קיבלו סנדוויצים. המאפרת של המנחה מסדרות את הבנות. הישרדות הונגריה ועוד איזה מדינה מצולמות באותו אי ועם אותם משימות. הם מקבלים קרם שיזוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() שמעו, איך שלא תסתכלו על זה, דן עושה את התוכנית.
הוא בעצם מכניס את המימד של התככים והבגידות לתוכנית. אז או שההפקה מחוקקת לטובתו בגלל פרוטקציות, או שבגלל שהוא עושה את המשחק ואם הוא ילך אז ירד הרייטינג...
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יצא לי קצת החשק לראות את זה עכשיו...זה כמו לראות קרב של WWE, הכל מכור ומבויים בשביל לתת שואו.
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אם דן יקח את הפרס, אז הדע בבירור שזה היה מבויים ומכור.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד כמה חרא. כמה ריאלטי זה כבר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר טוב אליהו.
http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...0214104320.htm http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...8021112254.htm http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...8021110107.htm