|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לוקח אבקת חלבון מה אני מוריד בתפריט שלי?!
ארוחת בוקר: גבינה 0.5 כוס וחצי שיבולת שועל בננה כוס חלב ארוחה 2: 4 פרוסות חיטה מלאה 5 פרוסות פסטרמה 2 כפיות בוטנים ארוחה 3: 150-200 גרם עוף כוס אורז 2 כפיות שמן זית 2 ירקות ארוחה 4 ![]() טונה 5-6 תמרים ארוחה 5: 2 ביצים כוס אורז חצי קופסת גבינה לפני השינה: חצי קופסת טונה 2-3 פרוסות מחיטה מלאה 2 ירקות ירוקים כף שמן זית השאלה עכשיו מה אני מוריד בבוקר ושם את האבקה במקום?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא ממש הבנתי אבל שיהיה...
לאחר אימון כדי לקחת את האבקה אתה צריך להוריד את הטונה אבל עדיין חסר לך קצת קלוריות כי לטונה יש יותר קלוריות. לגבי הבוקר להוריד את הגבינה אבל שוב כמו הטונה בגבינה יש יותר קלוריות םא אני לא טועה אז תוסיף קלוריות ממקום אחר גם.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() צריך תשובה יותר מדויקת אבל תודה בכל זאת..
מחכה לעוד תגובות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
במידה והאבקה שלך זה צמפיון בננה נגיד והערכים הם 130 קלוריות 23 חלבונים 3 פחמימות 2.5 שומן ואתה רוצה לקחת סקופ בבוקר אתה צריך לקחת על חשבון הגבינה מכיוון שגבינה חצי אחוז שומן מכילה 27 גרם חלבון אם אתה תקח גם את האבקה וגם את הגבינה בבוקר יצא לך יותר מ-50 גרם חלבון בגלל זה האבקה תבוא על חשבון הגבינה בבוקר אבל בגבינה יש נגיד 150 ובאבקה 130 קלוריות אז בגלל זה אתה תצטרך להוסיף עוד 20 קלוריות ממקום אחר סתם למשל צימוקים אנערף 20 קלוריות כדי שישלים לך את מספר הקלוריות היומיות זה יכול להיות מחלבונים מפחמימות או משומן תלוי מה אתה צריך בתפריט. כנל לגבי הטונה זה לאחר אימון מה שאומר שבמקום הטונה שמכילה את החלבון שלך לאחר אימון אתה לוקח את האבקה ושוב הטונה מכילה יותר קלוריות בגלל זה קח איתך אתה יכול בננה או תמרים או צימוקים פחמימה זמינה לאחר אימון עם האבקה שתשלים לך את הקלוריות וגם בלי קשר פחמימה לאחר אימון להתאוששות השרירים. אני לא חושב שיש משהו יותר מדויק מזה.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הארוחה הראשונה כבדה מדי. עדיף שתשים חצי סקופ חלבון+200 מ"ל חלב + השיבולת שועל.
|
![]() |
![]() |