|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() http://news.walla.co.il/?w=//1230027
יאלה אולמרט תן עוד שטחים לפלסטינים עוד קצת ועוד תן להם כסף ונשק לארגוני טירור הכל מגיע להם צ'ופר לא?שיחסלו אותנו כמה שיותר מהר שמאלני מסריח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() לחסל ת'שרמוטות האלה כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() עכשיו נחכה לתגובה שלו..מה הוא יעשה?
כמו שאז ירו מעזה קאסם על גדרות ומשפחה שלמה איבדה את הבית+נפגעים מה הוא עשה? "שלח את חיל האויר" תגובה של הפלסטינים?"נהנו ממופע אוירי של חיל האויר הישראלי איך שהם יורים טילים על שטח פתוח ולא מיואש ומבודד וחוץ מהלעיף חול ישראל לא עשתה כלום" קיצור אני שונא פוסטים כאלו על פוליטיקה זה כואב לי לשמוע על זה ועצוב סיימתי להגיב כאן רק רציתי שתהיו מודעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי גלעד תודה שאתה מעדכן לא שמעתי על זה.
מאז שאני עובד בקושי יוצא לי לראות פוליטיקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בני זונות צריך להשמיד אותם!!
![]() |
#6 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אאין פשוט אי אפשר להמשיך ככה..צריך לעשות משו קיצוני...איך אפשר לחיות ככה..כמו בשדרות לדוגמא..אני מכיר משם כמה...זה פשוט סיוט..כל יום טיליםם..יש גם כמה בפורום שסובלים מהקסאמים האלה... כל הזמן..אנחנו רוב הזמן (אלה שגרים באזורים בטוחים יחסית) שטכחים מזה ולא מקדישים לזה מחשבה בתכלס..אבל יש אנשים שם שכל החיים שלהם כל יום יש הזעקה...איך אפשר לחיות ככה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם לא ההינו מלקקים לאמריקאים מזמן הם היו באדמה ...
שמאלמרט מלקק את התחת ל U.s.a ומספר שהוא דואג לתושבי ישראל קודם כל עובדים עליכם בעיניים , כל המפלגות השמאלניות האלה הם משת''פים רק ימין יחזיר את הכבוד שלנו , ואני לא קיצוני !
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() לתת להם כמה שיותר, שיהיה בולט בעולם וכולם יראו שהם לא האנדרדוג ואם זה לא מביא לכלום אז יאללה לפוצץ את האמ אמא שלהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() וואלה אנשים זה לא יאמן מה שקורה.
זוכרים שכתבתי שאבא שלי עבר בשדרות ובדיוק הוא ראה קסאם עובר? הקיצר עכשיו הוא היה צריך להגיע למרכז שמה בדימונה איפה שהיה בפיגוע כדי להתקין איזה מחשב, הגיע לשם בדיוק כמה דקות אחרי הפיגוע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן קראתי על זה עכשיו,כואב הלב על האישה שנרצחה.
אגב חיל האויר חיסל בחיר בוועדת ההתנגדות העממית היום למרות שזזה בלי שום קשר לפיגוע. אגב חבר'ה כל השנאה שיש כלפי אולמרט זה לא מה שהוא עושה עכשיו,זה על ההתנהלות שלו במלחמה ועל הרג החיילים שהיה לשווא אני דווקא חושב שאולמרט מתפקד דיי בסדר בזמן האחרון ברמה הצבאית כלפי עזה והמחבלים שם.
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() מוות לערבים
מוות לערבים מוות לערבים מוות לערבים עוד משהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כמה עצבים כל הממשלה הזאתי מכניסה לי...
לא נראה לי שיש גם מועמד ראוי לראשות הממשלה כך או כך צריכים להחליף את כל האפסים שנמצאים למעלה שנמצאים שם בגלל המשכורת המנופחת ולא בשביל לתרום למדינה טפוי מסריחים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
משתמש ותיק
|
![]() תגידו מישהו יכול להשיג לי סרטון של השוטר מחסל את המחבל השני שעמד להתפוצץ?
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |