|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן לוקח לפתח חזה שניראה טוב? זתומרת שיש מין כזאת "מדרגה" בין החזה לבטן- החזה בולט יפה כזה.
אני עושה רק תרגיל אחד לחזה וזה עובד על החזה בכללי (לחיצת חזה במכונה) הבנתי שהחזה מחולק לחזה תחתון ולחזה עליון, איזה תרגיל יוצר בעצם את "המדרגה"/בליטה שאני מדבר עליה? וכמה זמן לוקח בערך לפתח חזה סביר כזה, מישהו שמתאמן כל שבוע 3 פעמים ונמצא בתזונה נכונה (מקווה P ![]() תודה. ![]() נ.ב-עריכה, בטן, אני מתאמן כבר חודשיים ועדיין לא רואים ממש ריבועים בבטן, זתומרת אם אני עומד מול ראי אז אולי אני ישים לב "לקווים" בין הריבועים שיש, אבל לא משהו רציני, כמה זמן לוקח עד שיתחילו לראות ממש את הקוביות? או שזה משהו ממש אישי וזה יכול לקחת גם שנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תוך 3 חודשים יש שינוי גדול (אם אתה מתאמן נכון ואוכל נכון).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני מתאמן חודשיים אבל רק עכשיו אני מתחיל להיות מודע לכל הקטע של התזונה שזה ממש ממש ממש חשוב! בוא נגיד שחודש ראשון היה "בזבוז" מבחינת זה שלא ידעתי כלום על תזונה... ואני עושה רק תרגיל אחד לחזה שהוא כללי (לחיצת חזה במכונה) מה כדאי להוסיף? תרגיל לחזה עליון או תחתון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() התרגיל שאתה עובד עליו הוא אחד המעפנים והכי מעפן
אני מבין שגם אתה עובד רק עם תוכנית אחת יענו A קיצור כמו שהיתי בהתחלה בטח על כל שריר אתה עושה תרגיל אחד אז זהו שזה ממש גרוע ואתה צריך על שריר גדול 2-4 תרגילים ושריר קטן 1-2 אני ממליץ לך בחזה לעשות לפחות 3 תרגילים תעשה בנץ לתחתון ,דאמבלים לעליון ותעשה או מה שאתה עושה עכשיו או פרפר שזה יותר מומלץ ורק אז אחרי בערך חודשים תתחיל לראות שינוי אם אתהרוצה באמת חזה יפה ובולט לעין צריך לפחות שנה.. זה יכול לקחת יותר ויכול פחות תלוי בגנטיקה וגם בקצב העליה שלך במשקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם מזה דאמבלים לעליון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() דאבלים עליון :
http://www.exrx.net/WeightExercises/...enchPress.html בנץ תחתון זה כמו התרגיל שאתה עושה רק עם שיפוע אחורנה (ראש למטה רגלים למעלה).
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() lלא נראה לי שיש מכונה, תעשה על ספסל
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וקוביות לוקח זמן תמשיך לעשות זה יבוא עם הזמן ועם תזונה נכונה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() זה לוקח 3 חודשים גם אם התרגילים שאני עושה זה שכיבות שמיכה רחבות ושכיבות שמיכה עם שיפוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2 סטים של 15 חזרות -לחיצת חזה במכונה 2 סטים של 15 חזרות - חזה במכונה בשיפוע חיובי 2 סטים של 15 חזרות - חזה בשיפוע שלילי על ספסל עכשיו אני ממש לא טוב בקטע של עבודת משקולות חופשי בשיפוע שלילי כי אני לא מצליח להתאזן. מה אתם אומרים לעשות פרפר חזה במקום חזה בשיפוע שלילי? זה גם עובד טוב? או שתמליצו לי על תרגיל אחר לחזה במקום שיפוע שלילי. תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
תעשה פרפר, דאמבלים עליון, ובנץ יענו הרגיל תחתון יענו שיפוע שלילי על תעשה ככה בהתחלה לא יהיה לך כח אם אתה מרגיש שאתה עדין יכול להמשיך עם החזה תוסיף גם בנץ בשיפוע שלילי דרך אגב לפחות 3 סטים כל תרגיל מזה 2 סטים מה אתה כוסית אחי? תפציץ אחי תעלה משקל ותוריד מספר חזרות בכל סט יענו נגיד הית עושה 15 חזרות וכל צד נגיד 10 קילו אז תעשה 8-12 חזרות עם 13 קילו בכל צד וככה תעלה לאט לאט בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() עזוב לחיצת חזה במכונה.. לא משהו ועובד על חלקים מצומצמים מאוד.. תתחיל עם לחיצת חזה בשיפוע 45 (אפשר בסמית אבל עובד פחות טוב) אז תעבור ללחיצת חזה רגילה חופשית או סמית ואז דאבל קרוס צמוד לגוף להוריד את הידיות למטה (לדעתי.. ככה עובדים על כל החזה בשלושה תרגילים ושווה להתאמץ) אה ותעשה 3-4 סטים לא פחות.. כל סט 8-10 חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל שהחזה יראה טוב אתה צריך חזה עליון ותחתון
הסבר: חזה עליון זה מה שכאילו מפיל אותו נותן לו מסה למעלה ואז אתה גם רואה תפיטמה יורדת למטה חזה תחתון זהאחרי שבחזה העליון אז זה נופל נכון תמיד את רואה קו מיתחת לחזה שזה נירא בן :):):):) אז זה החזה התחתון כאילו נותן קן שאז החזה עולה עליו משהו כזה בקיצור אתה צריך לעבוד בשיפוע חיובי ושלילי |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יותר.. ככה זה כולם בהתחלה אתה פשוט צריך להתרגל לזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |