|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יש לי דלקת בכתף ואני צורך כרגע naxyn 500mg פעמיים ביום. אני צורך את זה 5 ימים ובסה"כ אני צריך לצרוך את זה במשך 10 ימים.
עכשיו עיינתי בעלון מידע וכתוב שם שיש להגביל או להימנע מצריכה של משקאות אלכוהוליים. עכשיו יש לי 2 שאלות: א. למה הרופא לא אמר לי שום דבר על זה? הוא רק אמר לצרוך את זה אחרי האוכל וזהו. ב. עד כמה זה קריטי אם אני אשתה אלכוהול? 5 ימים לא שתיתי, היום אני אשתה ו5 ימים הנוספים גם לא אשתה. כמו כן אני אקח רק כדור 1 היום ולא 2 כמו שנאמר לי. אני לא ממש יכול להימנע משתייה היום, יש לי מסיבת גיוס... עד כמה זה קריטי? :\ אה וד"א אין לי שום תופעות לוואי... תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע אני לא חושב שמישהו מהפורום יכול באמת לענות לך על זה ולהיות בטוח שלא יקרה כלום...
תפנה לרופא או משהו מגן דוד טרם תשאל ויענו לך עדיף חוות דעת מקצועית אחרי הכל אם כתוב שאסור אז זה מסוכן בדרך כלשהי.
![]() |
#3 |
|
![]() זה ידוע שלשלב אלכוהול ואנטיביוטיקה יכול להיות מסוכן
אבל לדעתי אם אתה לא שותה הרבה אז זה לא ישפיע
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() האמת שלפני שקראתי את זה בניתי על להשתכר חזק..
סעמק תאמינו לי עדיף להיות טמבל לא לדעת כלום, אין שכל אין דאגות עכשיו אני צריך להתפשר על חצי ליטר בירה כמו מעפן אחת הבאסות :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חח Gil-g פאניק לא נראה לי מהבחורים שיודעים לשתות קצת אני טועה אחי ? :}
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() אלללללללה
התקשרתי עכשיו לכללית לחארטה שלהם דיברתי עם איזה אחות, הסברתי לה את המצב היא אמרה לי שהיום לא לקחת את הכדור בפעם השנייה ואז אפשר לשתות. וואלה תאמינו לי כללית מרפאה של מלכים!!!! כללית כי אנחנו כאן בשבילך אחושארמוטה בשבילי!@#!@# עלק היא עושה לי "רק אל תנהג אחרי זה" חחחח איזה חמודה יאלללה ![]() ![]() ![]() ![]() איך אני מבסוט יא אללה ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מה שאתה לא יודע לא פוגע בך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נו דימה אמרתי לך כבר תשתה :-)
ואם האחות באמת היתה חמודה, היא היתה אומרת לך בוא אלי לדירה עם הבקבוק :-) :-) :-)
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, עד איזה מצב אני יכול לשתות היום? חחח בניתי האמת להוציא 200 שקל על אלכוהול היום ![]() אה ולאחות קראו יוחי, רק השם מפיל זיקפות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היא מלכה!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() פשוט אל תשתה וזהו, למה לך להכנס לזה..? אלכהול זה סתם זבל גם ככה..
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תשתה כמה שבא לך.. עד שאתה מרגיש סבבה וטוב ואז תפסיק.
אני כל שבוע יוצא עם חבורה של דבילים שלא יודעים מזה להפסיק. וחצי מהם מסיימים את המסיבה מוקדם באיזה 3/4, יוצאים בחוץ לאוטו ומקיאים את הנשמה ומרגישים חרא והלך הערב. תמיד תדע מה הנקודה שלך בשתיה ואל תעבור אותה בחיים, כי בקלות אחרת אתה דופק לך תיציאה.
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חבר שלי הגיעה לכוס השישית היה כבר מסוחרר הבטן עמדה להתפוצץ, הסקוטי כבר היה בכוס ה-11 ועדין היה שחי ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כעיקרון אסור לשלב בגלל שהכבד מספיק שהוא עובד קשה בכלל הכדורים
אם תשתה גם אלכוהול הוא יעבוד קשה פעמיים, וזה לא מומלץ. זו הסיבה היחידה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכל תרופה יש תופעות לוואי בלתי רצויות אפשריות. צריכת אלכוהול במהלך הטיפול עלול להגביר את תופעות הלוואי. אם מדברים על כבד אז לא צריך לשתות בכלל.
![]() |
![]() |
#20 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כל העניין הוא שהכבד מה שאמור לסנן ולטפל שלא יהיו תופעות לוואי, לא יתפקד טוב ואז כן יהיו תופעות לוואי, אותן תופעות לוואי שנגרמות למי שלקח יותר מדי מהתרופה / מנת יתר, או מי שאלרגי לתרופה, בשני המקרים (או שזה שלושת?) הכבד לא "מסנן" טוב את התרופה, וכתוצאה מכך נגרמות התופעות לוואי. פאניק בגלל זה אמרתי שבוא זמנית, אם אתה לא לוקח את המנה אז הכבד שלך לא מטפל בכלום והוא חופשי לטפל באלכוהול שלך.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |