|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחודש אוגוסט הייתי אצל גיל על משקל של 112 קילו..
אחרי חודש שהייתי כמו מטורף בנוגע לתפריד ירדתי ל102.4 קילו חודש אחרי ירדתי ל98 אבל מאז בגלל שאני כל היום ממש כל היום הייתי עסוק בלאכול בדיוק את התפריד מילה במילה אז שפעם אחת התפטתי לאכול משהו משמין ומשם זה המשיך והמשיך והמשיך עליתי ל102 וחצי ככה נשקלתי בצו ראשון ואני עכשיו על 100 קילו כבר חודשיים לא מצליח לרדת ולא עולה אני חייב לרדת ל85 אני אולי קצת מוזר אבל לא נעים לי ללכת לגיל הוא כל כך האמין בי ואני לא עמדתי בזה.. ויש לי עוד 4 פגישות אצל גיל(שילמתי ל6) מי ששואל למה אני חייב לרדת זה כדי להגיע ליום סיירות מוכן מבחינה גופנית כי נפשית אני מוכן מה אתם אומרים לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תלך לגיל, תסדרו תפריט חדש שתוכל לעמוד בו ותמשיך. הוא לא שופט ולא מעניש, הוא שם בדיוק בשביל לוודא שתרד במשקל. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() LOLOLOLOL
אני אולי קצת מוזר אבל לא נעים לי ללכת לגיל הוא כל כך האמין בי ואני לא עמדתי בזה המשפט הזה הרג אותי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהייתי אצל גיל הוא נתן לי תפריט 6000 קלוריות ולא עמדתי בו..זה לא היה נעים לספר (חח סתם זה היה שקר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחחחחח לא מה שמצחיקזה שהוא חיי בסרט שגיל כול יום ולילה חושב רק עליו ועל העמידות שלו,לא עמדתי,לא עמד לי
Lol מה איכפת לו חביבי ? מה הוא אבאשך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח אני מדמיין אותו בא לגיל "גיל, אני מציע שתשב... יש לי בשורות רעות."
סתם, איש, אין לך ממה "לפחד", גיל בסה"כ מייעץ לך מה נכון לעשות, אני בטוח שהוא רוצה שתצליח, אבל הוא לא יתאבד אם לא תצליח.
![]() |
#7 |
|
![]() זה לא ביג דיל, הרי אתה לא משלם לו בשביל שיטפח לך על השכם כל פגישה נכון? הוא יארגן לך תפריט כמו שצריך שתוכל לעמוד בו ויהיה בסדר
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אני בטוח שזה לא בגלל זפעם אחת אכלת משהו..] לך אליו שלא תבזבז זמן יקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ממשהו אחד קטן משמין עלית 4 קילו ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() לך כבר לגיל זה יפה מאוד שהוא האמין בך וקיבלת תחושה כזאת אבל אף אחד מהאתר לא יכול לעזור לך כמו שהוא יכול לעזור כי הוא מכיר אותך יותר טוב מכולנו אז לך אליו וכמו שאמרו שבו על תפריט חדש ותתחיל להשקיע זה מאוד כיף להגיד אני אהיה ככה ואני רוצה ככה אבל איפה החלק המעשי בעניין ?
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מי זה גיל???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אנשים הולכים אליו לפגישות ייעוץ, הוא בונה להם תפריטים ותוכניות..
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() א' כל זה שאמר שממשהו אחד עליתי
אני אמרתי שהתחלתי באחד אחרי חודשיים שאכלתי מילה במילה מה שהיה רשום בתפריט אז נדבקתי והתחלתי לזייף הרבה.. וב' בקשר לכולכם שצחקו עדיף שתסתמו אני רציני לא אמרתי שהוא חושב עליי וזה אבל אני יודע שהוא האמין בי שאני ארד כדי אני באמת הייתי רציני ונדפקתי.. וגיל האמין שאני יכול לעשות את זה מה לעשות הצלחה שלי זה הצלחה שלו וההפך אז אל תנסו לצאת חכמים כי אתם לא.. אני אדבר איתו |
![]() |
![]() |